Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Orhan Alkaya,Alyazmalım dizisinden neden kovuldu

0
114

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Orhan Alkaya alyazmalımdan neden cıktı
ballıkcı alyazmalım dizisini neden bıraktı

unlu tiyatro oyuncusu Orhan Alkaya, son dizisi “Alyazmalımın kadrosundan cıkarıldı

Alkayanın diziden gonderilme nedeninin ise sette surekli sorun cıkarıp huzursuzluk yaratması olduğu iddia ediliyor Alkaya gecen sezon sonu astronomik bir ucret istediği icin “Oyle Bir Gecer Zaman Kinin final bolumunde Ali Kaptan tarafından oldurulmuş, bu sezon ise Ay Yapım imzalı “Selvi Boylum Al Yazmalım dizisine başrol karakteri Seckin Ozdemirin babası Salih Usta karakteriyle dahil olmuştu 10 bolumu geride bırakan dizinin setinde Alkayayla ilgili şikayetler artınca yapımcı Kerem Catay unlu tiyatrocuyla yolları ayırma kararı aldı

ALKAYA'DAN CEVAP
Bu iddiaların ardından Boyle Bir Şey Var Mı? programına telefonla bağlanan Orhan Alkaya, diziyle ilişkisi bittiğini doğrulayarak şunları soyledi: “Haberi yeni okudum Tuhaf bir haber Kim yaptırdı bilmiyorum Yapım şirketinin acıklama yapmasını bekliyorum Haberin altına da bir şey sıkıştırılmış Al Yazmalım dizisinden ayrıldım Ay Yapımın acıklama yapması gerekli Onlar acıklama yapsın ki ben de ona gore konuşacağım Set ortamı bir fabrika gibi Hepimiz makine gibi calışıyoruz Boyle bir ortamda her şey olur Ama işi ben huzursuzluk cıkarmışım gibi yansıtmak doğru değildir Bakalım yapım şirketi ne diyecek, ben de ona gore konuşacağım Biraz beklemek istiyorum

hurriyet

858,505Konular
982,611Mesajlar
33,037Kullanıcılar
link67Son üye
Üst Alt