Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Orhan Gencey'dan usta oyuncu Fatma Girik'e veda mesajı!

Orhan Gencey'dan usta oyuncu Fatma Girik'e veda mesajı!
0
48

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
orhan_genceydan_usta_oyuncu_fatma_girike_veda_mesaji_1643024145_2995.jpg

Fatma Girik'in acı haberini alan yakın dostları ve ailesi yasa boğuldu. Canlı yayına telefonla bağlanan ünlü müzikçi Orhan Gencebay, "Durumu güzel değildi. Kaybedeceğimizi hissetmiştik" dedi.

HABERE İLİŞKİN GALERİ İÇİN TIKLAYIN GÖR
Yeşilçam'ın dört yapraklı yoncalarından biri olarak anılan Fatma Girik, koronavirüse bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle sabah karşı hayata gözlerini yumdu.

Girik'in vefat haberinin akabinde ünlü isimler art geriye paylaşımlarda bulundu. Orhan Gencebay, CNN Türk'ün canlı yayına telefonla bağlandı.

Gencebay; Son derece üzgünüm. Biraz evvel haberini TV'den aldım. Çok büyük bir kayıptır. Hakikaten çok büyük bir kayıp. Son zamanlardaki durumu hassastı. Türk sinemasına en büyük emekleri veren en büyük örneklerden biriydi. Bir arada çalışmalarımız olmuştu. Bu tatilde Bodrum'da o kendisi Bodrum'da kalıyordu. Gidecektim ancak İstanbul'a döndü. Kendisi ile bir kaç kere telefonda konuştuk. İstanbul'da ziyarete gidecektim ancak ziyaretçi almıyorlardı. Yakın takipteydik. Durumu güzel değildi. Kaybedeceğimizi hissetmiştik. Kendisini çok seviyorduk, Allah gani gani rahmet eylesin.

Birlikte çalıştığımız devirlerde çok hoş çalışmalar yaptık. Çok hoş anılarımız var. Kendisini çok severdik ve yakın takip ederdik. O çok sevilen biriydi. Hepimize başsağlığı diliyorum, kusursuz bir insanı kaybettik. Sinemamızın Fatma annesini, Fatma hanımını kaybettik.

858,496Konular
981,803Mesajlar
29,873Kullanıcılar
Üst Alt