Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Orhan Olmez - Damla Damla 2008

Orhan Olmez - Damla Damla 2008
0
287

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Album daha cıkmadı denir

Damla damla aksam sana doldurumusun kalbini benimle
Yoksa sende taşıyamazda dokermisin beni yerlere
Yagmur olsam yağsam sana ıslatırmısın kendini benimle
Yoksa sende dayamazda kacarmısın en kuytu yerlere
Yada birgun duşsem kalsam yaşamaktan bir an yorulsam
En karmaşık hallerimde kalırmısın benimle birlikte
Yoksa sende dayamazda kacarmısın bambaşka ellere
İyi gunumde kotu gunumde hayatımın her yerinde
Aşk denilen bu resimde dururmusun benimle birlikte
Yoksa sende dayamazda gidermisin bambaşka duşlere

Seviyorum seni desem
Sevremisin sende bilmem
Tutarmısın ellerimden
Sana dogru duşersem
Gozumun nurusun desem
Severmisin sende bilmem
Tutarmısın ellerimden
sana sonsuz guvensem

Similar threads

Orhan Ölmez Damla Damla 1549248296 1549248296 orhanolmezdamladamla5c57a72d208d4orhanolmezdamladamla5c57a72d208d4 http:wwwmedyalinecomhaberresimorhanolmezc4 damla damla aksam sana doldurur musun kalbini benimle? yoksa sende tasiyamazda dökermisin beni yerlere? yagmur olsam yagsam sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
mustafa sandal karizma albumu şarkı sozleri Mustafa Sandal Karizma A canım cabuk huylandın Huyum kurusun dayanacaktın bana biraz daha Azıcık daha sabredecektin En son numaramı gostermeye fırsat vermedin bana Tam tersime yol aldın Sut liman denizlerde Demek ki boş yere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
KoLeRa&SaGoPa MİX bir sevsen beni gönlündeki derdi siler atarım dr mahmut uçar dr mahmut uçar haberleri facebook kimdir SEN NASIL BİR İNSANSIN Yağdı yağmur aktı su baskını Doğdu Eylül'ün kızı ESEN Günün sürpriz ismi Ehlen ve Sehlen Fazla vakit kaybetti deve pireyle Ben de küçüktüm eskide...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,938Kullanıcılar
Rzgr27Son üye
Üst Alt