Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Orhan Olmez Yazık Yoksun Yanımda Şarkı Sozu

Orhan Olmez Yazık Yoksun Yanımda Şarkı Sozu
0
85

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Orhan Olmez Yazık Yoksun Yanımda Şarkı Sozleri

Yazık Yoksun Yanımda Şarkı Sozu

Uğrunda ağladım
Bende sonunda
İnsan oluyor acıyla
Yazık yoksun yanımda
Yandım durdum

Uğrunda ağladım
Hende sonunda
İnsan oluyor acıyla
Yazık yoksun yanımda
Yandım durdum

Similar threads

Orhan Olmez Yazık Olsun Orhan Olmez Yazık Olsun Şarkı Sozu Yok soyleyemem anlamazsın sozlerimi Nasıl sevdi seni bilemezsin değerimi Gel gul tenine başka bir ten değmeden Gel saflığını başka ellerde kaybetmeden Yazık yoksun yanımda yandın durdun Uğrunda anladım bende sonunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Orhan Ölmez'den Eyvah Olsun Şarkısının Sözleri Burada Orhan Ölmez Yazık Olsun Orhan Ölmez Eyvah Olsun Şarkı Sözü Sevgili melekler, büyük bir hayran kitlesine sahip müzisyen Orhan Ölmez bu sayfamızın konusu Hayranı melekleimiz ve sayın misafirlerimiz için Orhan Ölmez Yazık Olsun Şarkı Sözü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Orhan Olmez Kalbim Ellerinde sozleri Orhan Olmez Kalbim Ellerinde şarkısı kalbim ellerinde şarkısı orhan olmez kalbim ellerinde şarkı sozleri 2019 Duyulmadan gorulmeden savaştım durdum Bilinmedim sezilmedim ağladım sustum Zaman, zaman gidenlere yansa da gonlum Yangınını hep...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Funda Arar Yoksun şarkı sozleri Funda Arar Yoksun şarkısı sozu Yoksun yanımda Gecelerdir yoksun yanımda Ozluyorum beni şımartmanı, kalk gel Yara yuzlu sokaklarda, umut gizli duraklarda yoksun Keder yuklu yokuşlarda, huzun dolu akşamlarda yoksun Aldılar senimi benden Ustume acılar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Orhan Olmez Bilmece sozleri Orhan Olmez Bilmece şarkısı Bilmece orhan olmez 2019 2019 Orhan Olmez Bilmece şarkı sozu Bir varsın bir yoksun Bi bensin bir elsin Nasıl bir bilmece Kim bilir nerdesin Bilmedin bilemedin Senin icin ben neyim Nasıl bir bilinmezlik Nasıl bir yerdeyim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,536Konular
981,827Mesajlar
32,348Kullanıcılar
Votka4242Son üye
Üst Alt