Orhan Ölmez'den Eyvah Olsun Şarkısının Sözleri Burada Orhan Ölmez Yazık Olsun Orhan Ölmez Eyvah Olsun Şarkı Sözü Sevgili melekler, büyük bir hayran kitlesine sahip müzisyen Orhan Ölmez bu sayfamızın konusu Hayranı melekleimiz ve sayın misafirlerimiz için Orhan Ölmez Yazık Olsun Şarkı Sözü sizlerle paylaşıyoruz 1549246817 1549246817 orhanolmezdenyazikolsunsarkisininsozleriburada5c57a1656bf9forhanolmezdenyazikolsunsarkisininsozleriburada5c57a1656bf9forhanolmezdenyazikolsunsarkisininsozleriburada5c57a1656bf9f Değil söyleyemem anlamazsın sözlerimi Nasıl sevdi seni bilemezsin değerimi Gel gül tenine diğer bir cilt değmeden Gel saflığını başka ellerde kaybetmeden Yazık mahrum yanımda yandın durdun Uğrunda anladım bende sonunda İnsan büyüyor acıyla Yazık yoksun yanımda yandın durdun Uğrunda anladım bende sonunda İnsan büyüyor acıyla Gel gül tenine başka bir deri değmeden Gel saflığını diğer ellerde kaybetmeden Eyvah yoksun yanımda yandın durdun Uğrunda anladım bende sonunda İnsan büyüyor acıyla Yazık mahrum yanımda yandın durdun Uğrunda anladım bende sonunda İnsan büyüyor acıyla Eyvah yoksun yanımda yandın durdun Uğrunda anladım bende sonunda İnsan büyüyor acıyla Yazık mahrum yanımda yandın durdun Uğrunda anladım bende sonunda İnsan büyüyor acıyla