original yalanlar orjinal yalanlar 1549160586 1549160586 originalyalanlar5c56508ee111aoriginalyalanlar5c56508ee111a http:wwwozgurceduslercomimagesnokta Ben zaten anlamistim Manâlı olan ruh güzelligi canim Senden baska kimseyi sevmedim AaaaHosgeldinBen de simdi sana geliyordum Bir kereden birsey çikmaz Yarin tamamlanmış Ögle tatili yapmiyoruz Hiç acitmayacak Simdi ben de seni arayacaktim Orijinal yerine koyma parcasi Telefon sehirler arasina kapali Burada torpil geçmez Girilmez levhasini görmedim Yemege kalin Fazla üzüldüm Her bedene uyar Davetliydik lakin gitmedik Bu kizi kimler kimler istedi Herkese esit zam yapildi Hatirasi var Herseyin en iyisine layiksin Yalnızca arkadasiz O benim agabeyim gibiydi Ben zaten böyle olacagini biliyordum Emrin olur Arkasindan degil, burada olsun yüzüne de söylerim Bilsem söylemez miyim??? Ayip ettin valla kimseye söylemem Kolay gelsin herkese, Aradim valla yoktun Kusura bakma güzelim, bizde de hiç bozuk kalmadi Yolda lastik patladi Çok basit bir ders Ben A almistim Baba, bu dönem kitaplar çok tuttu Yedi göbekten Istanbul'luyuz Üç saatte Ankara'ya indik Çok yakin ahbabim olur Elimizde büyüdü Orada durumunu toparlamis Paraya para demiyormus Paranin ne önemi var muhim olan insanlik Abi sen kapat, ben anında ariyorum Çocugu çikardim bile, birazdan sende Elbette kirilmaz Imkansiz, daha ucuza bulamazsiniz Simdi seni düsünüyordum Hayir efendim çekmez Giyince açilir, merak etmeyin Çek bekliyorum, geç kaldi, gelsin anında yatiracagim Seni sevdigim için yapiyorum bunlari Kapatmam lazim, ocakta yemek yemek var En dogru, en hizli, en detayli haberler için bizi izleyin Biz demokrasinin bekçisiyiz Saat durmus, çalmadi Değil canim, benim degil, arkadaslar unutmus Biz de simdi içeri girdik Biz de bütün kapidaydik Aaa, sana en az bes email gönderdim, almadin mi? Aralıksız ariyorum, düsmüyor Karim fazla hasta, ivedi servise yetistirmem lazim Oo hoooçoktaaaan En geç haftaya hepsini öderim Arayacaktim ama isler çok yogun, kafami kaldiramiyorum Abi ikinci köprüde bir basmisim, kadran 225 Bir parça başına sorun çikarsin, hepsini geri getir Benim köylüm, benim çiftçim, benim memurum Hanimefendi tabaklar tamamen ithal malidir Kurtarmiyor abla, bak inan zararina satiyorum Müsteri: Garson bey kadayif taze mi? Garson: Tabii beyefendi, daha bu sabahtan çikti Elimde kalmamis beyefendi, siz girmeden birazcık önce son parçayi sattim Abi siz önden gidin, orada bulusuruz Bir kereden birsey çikmaz Yarin bitmiş Ögle tatili yapmiyoruz Hiç acitmayacak Simdi ben de seni arayacaktim Orijinal protez parçasi Telefon sehirler arasina kapali Burada torpil geçmez Girilmez levhasini görmedim Yemege kalin Çok üzüldüm Her bedene uyar Davetliydik fakat gitmedik Bu kizi kimler kimler istedi Herkese esit zam yapildi Hatirasi var Herseyin en iyisine layiksin Sadece arkadasiz O benim agabeyim gibiydi Ben zaten böyle olacagini biliyordum Emrin olur Arkasindan degil, burada olsun yüzüne de söylerim Bilsem söylemez miyim? Ayip ettin valla, kimseye söylemem Kolay gelsin herkese Aradim valla yoktun Çok yakismis Telefon kapali degildi Demek çekmemis Hay Allah!!! Aslinda sorular fazla kolaydi Ben mi onu seviyormusum Daha neler gicik oluyorum ben ona ya Ders çalisiyorum Canim kasıtlı olarak olmadi ya 1549160586 1549160586 originalyalanlar5c56508ee111aoriginalyalanlar5c56508ee111a http:wwwozgurceduslercomimagesnokta