Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Orjinal Limonata

Orjinal Limonata

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Orjinal Limonata Tarifi İçin Malzemeler

*1 kilo limon
*3 bardak şeker
*2, 5 litre su

Orjinal Limonata Tarifi Yapılışı Merhaba arkadaşlar bugün size orjinal limonata tarifi vereceğim burada ve bir çok yerde 2 limon 1 portakal ile yapılan limonataları gördüm ve bende tam 3 defa yaptım tabi ki de tadı çok güzeldi serin serin ama azda olsa limon ve portakalın beyaz kısımlarının tadını almak beni biraz rahatsız etti o yüzden bu defa önceden yaptığım tarifimi yaptım ve paylaşmak istedim geçelim tarife;)
Öncelikle suyumuzu kaynatalım ve diğer işlemleri hallderken kendi haline bırakalım limonların kabuklarını rendenin küçük tarafı ile limonatayı karıştıracağımız kaba rendeleyelim ( beyaz yerlerinin gitmemesine dikkat edelim) rendeledigimiz kabuklarını üzerine şekeri ilave edip karıştıralım onlar beklerken limonlarımızı güzelce sıkıp sularını kabukların üstüne ekleyelim ardından kaynamış ve beklemiş suyumuzu da*ilave edip karıştırıp üstünü kapatın bu şekilde 1 saat bekletin bekledikten sonra ince bir süzgeç veya tülbent ile süzüp soğuk soğuk için afiyet olsun

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,754Kullanıcılar
kerimkaan95Son üye
Üst Alt