Orjinal nickler orjinal nickler bezginlik nickleri sıkıntılı nickler orjinal oyun nickleri 2010 Her Zaman benzer nicklerden artık bıkkınlık geldiyse bu nickler bütün size tarafından hepsi orjinal ve yeni nickler 1 ipтε iкi кi$i oynαyαмαz Yα sεη düşεяsiη Yα ßεη iтεяiм aŞk nasıL iki kiŞiLiq qöz qöRe qöRe deLiLikhani hayat müŞteRekti endişe nie Teq kiŞiLiq? yazdıkLarımı Alınma Üzerine ruhu oLmayan sözckLer ne açıklama edebiLirki yüreğine Fırçayı eLime aLınca ilq oLarak aNıLarımı ßoyaRım Mutlu kal demicem, yaşam senin iLqiLenmiorum Dediğim qibi; $imdi senin adının üzerini çiziorum Söyleyeceklerim ßitti qidiyorum ! Masalım ise, hiç ba$lamamı$tı ztn! $imdi qöreßiLiorum Ya sen oLacaksın oLman gereken yeRde,yaDa yerin bo$ kaLacak kiRaLık sevgiLiLerle ßenDeki yürek snde oLsa anLaRDın!ßen bi kızm snDe aDam oLsayDın ne parçalanacak diz kaldı, ne de kırılacak yürek bak çocukluğumda yok bundan böyle ne yapacaksan şimdi yap! 'aятiSт déiLiм aмa мuhтé$éм σLмaккaηıмda Faя! кaİdєγi вσzaη тєк İSтiSηaγiм ) SıRaDaNıM ama En Ön Sıradan) akLımı kaçırmadım akLımdan kurtuLdum ben Canım yanarsa daha beter yakarım Canımı sıkmayın ! ALAYINIZLA OYNARIMorjinalnickler5c58339d1bc12alt KayıpLarim fazla Ne Yazar Senide kayßetmisim ßen kimLeri taRihe gömDümSen ßiLemezsin KaLßimdeki imParaTorLuğun efenDisi ßenim Seni Hemen Şimdi idaM eTTirdim öNéMLySé déiL , öNéMLiySéN Ağlama ! ßéN a$kı SéNdé ßuLdum… SénDé ßénDé… ßénDén sonra oNu mu ßuLdun ? Z€VKSİZ…! SéNDéééééééééééééééé Doluyor Gözlerim Unuttum mu dersin ? Soluyor bu Canim daha ne beklersin ? Seni hatırlamamak kolay oLsaydi, qüLen yüzümün aRdinda sakLadiqim kaLbim HaLa o bakisLaRa vuRqun oLmazdi Bir MasaLın Yokmuşuyum Ben Hiç Ben OLmuşmuyum? Hayaller kurduklarım bilmeden yorduklarım Üzülüp kırdıklarım madem alınmış bana Söyleyin affetsinler bir kısmet daha versinler Karşılıksız sevsinler yeter bana Geceye yeni şiirler gerek, Gemiye yeni kasırga Her eylüle diğer yağmur Kalana taze baharlar gerekli Ve gidene azıcık kalp Kaçanlar pişman hemen Kalanlar, sevmeye devam edecek Minik yalanların ortasında biz Büyümekten korkan yetişkinleriz Durdu süre mevsim solmadan Dinlerken hoş bir masaldan Uyandım Hayal yeniden Kimse değil herkes gitmiş Parti çoktan tekrar içimDe bir sevqi öLe bir sevqi fakat odaLara sığmayan duvarLardan yankıLanan okyanusLar değin deRin güneş kdr sıcak yaLan kdr da içten doğruLuğunDan belirsizlik eDemediğim yaLanına da doğru diyemediğim bir sevgi ßu aşk bitti burda bundan böyle elveda beni merak edipte sakın kafana Taqma mutluum snden uzaqlarda Adı VicdansıZ qerisini sorma Hiç bir şey istemem bir parça güLebiLmek için,ağlamak daha güzeLdir RahatLar insan ne de oLsa… çılgın kIzım uYan söyLenenLeR yaLan ! cümbür cemaat Severmiş meLekLeri umrumda mı snaki o ßeni hiç sevmeDi! ßen Sırası Gelmişken boşLuğum her zaman kaLpTe kaLır ßen giTTikTen daha sonra insancıkLar yerimi aLmaya çaLışır ancak yerimi fazla eksik kişi aLıR ßen hayaTınDa varLığımLa kaLbini ısıTırken bazıLarıysa ben çekip giTTiğimDe ßeDenLeriyLe arkamDa bırakTığım yaTağını ısıTır MeLekLer ağLamaz dersiN AğLadıM SöyLemiştim; Ben meLek değiLim bundan böyle çocuk değiliMsusarakta konuşabiLirim!!! Dαğınığıм ben ' Ruhu Beynii Mekαnıı Heryeri dαğınıkÖyle biriyiм Öylesine yαşıyoruм Öylesine Öyle' neyin bildinki değerini benimkini bileceksin?? hayat bi oyundu ya en ii oyun arkadasımdın KaLbiMi kıRdıN! o bana DedeMden hatırayDıD: hadi çal giderken kapımı nefes aldıım vakit seninim Yenißa$tan öqrenmeye ne niyetim ne De qücüm var bundan böyle a$hk qit ßa$ımDan ! binler ve hatta onbinlerce insan vaR ama şuan yalnızca sen mahrum die yanlızım ben YaLan dünyanın sahte insanLarı size sesLeniyorum: ''Hanginiz gerçeksiniz?'' Ama Bırak yarim dokunma artık bırak Bitenbitsin Gidengitsin Nasılsa Kanayan yara benim ! Adıŋı duyмâk Yetiyorsâ bu kâŁbiŋ âŁevŁeŋмesiŋe O zâмâŋ vârsın diyoruм her sâŋiye sokaklara bile sığmıyor bu dev yaLnızLığım YaLani SeVmem lakin qeRekTiqinde SöyLeyenLeRdeNim aLdaTmaYi Hic SeVmem fakat HakeDeni ßin Kez aLdaTaßiLiRim kiN duYmam duYaRsaM ZapTediLmeZim a$oysa seVeRim lakin apTaL a$ik deqiLim a$kim iCin CaniMi VeRiRim qeRekTiqinDe aLmaSiniDa ßiLiRim 0na Suna de!l ßen $adec£ dalgaMa ßakarım g£rçekler acıDır gerçeĞ!m acıtırım! Bir bavul dolusu cümle var defterimde Sen yollarina 29 harfle acı döşeyen bir şahsa 'yara' değilde 'yar' diyebilir misin ? Ve mutsuzluk bir kıta sahanlığı gibi büyür Sen çocuk ,sakın çoğalma olur mu? '' bir kentte aşk için ulaşmak ne hoş ama , sakın aşk için bir kenti terk etme'' demişti birisi fakat biLinmezLiğin yoLcuLuğuna biLetimi çoktan kestirdim beN; gidiyorum kaçıyorum yorgunum