Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Orlando Hangi Ulkededir?

Orlando Hangi Ulkededir?
0
186

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Orlando Eyaleti Nerededir?

imagesorlandohangiulkededir5ae63a979629d

ABD'de kent Florida'nın orta doğu kesiminde , Tampa'nın 160 km kuzeydoğusunda yer alan, Orange yonetim bolumunun merkezi olan Orlando'nun nufusu 164 693'tur Bir ulaşım yolları kavşağı olan kentte, başlıca gelir kaynaklarını, cevresindeki bolgede turuncgiller yetiştiriciliği, ucak ve uzay aracları yapımı, ozellikle de turizm oluşturur: 24 km guneybatısında Walt Disney World eğlence merkezi yer alır

Similar threads

Orlando Eyaleti Nerededir? imagesorlandohangiulkededir5ae642bb08743 ABD'de kent Florida'nın orta doğu kesiminde , Tampa'nın 160 km kuzeydoğusunda yer alan, Orange yonetim bolumunun merkezi olan Orlando'nun nufusu 164 693'tur Bir ulaşım yolları kavşağı olan kentte, başlıca gelir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
Salem (oregon ) imagessalemoregonnerede5ae642ce803a8 ABD'de kent Oregon eyaletinin kuzeybatı kesiminde, Willamette ırmağında ulaşımın başladığı noktada, Portland,'in 80 km guneybatısında yer alan, eyaletin ve Marion yonetim bolumunun merkezi olan Salem'in nufusu 107 786'dır Batıda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Salem (oregon ) imagessalemoregonnerede5ae639cc92c97 ABD'de kent Oregon eyaletinin kuzeybatı kesiminde, Willamette ırmağında ulaşımın başladığı noktada, Portland,'in 80 km guneybatısında yer alan, eyaletin ve Marion yonetim bolumunun merkezi olan Salem'in nufusu 107 786'dır Batıda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
256
Dağlık Karabağ hakkında bilgi Karabağ Tarihi Dağlık Karabağ sorunu Dağlık Karabağ Cumhuriyeti fiilen bağımsız bir cumhuriyettir hukuken Azerbaycan'a ait Dağlık Karabağ ve cevresindeki 7 Azerbaycan ilini kapsayan topraklar uzerinde kurulmuştur Karabağ, Azeri Turklerinin binlerce yıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
858,497Konular
981,963Mesajlar
29,963Kullanıcılar
Üst Alt