Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Orman Çöreği

Orman Çöreği

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Orman Çöreği Tarifi İçin Malzemeler

*2 yumurta (1 nin sarısı üzeri için)
*250 gr margarin oda sıcaklığında
*1 çay bardağı sıvı yağ
*1 çay bardağı yoğurt
*Yarım demet dereotu
*1 yemek kaşığı pul biber
*1 yemek kaşığı tuz
*2 paket kabartma tozu
*1 küçük kase peynir (Bizim yöresel çökelek kullandım)
*Yaklaşık 4 bardak un (Yumuşak gelirse biraz daha ekleme yapılabilir)

Üzeri için

*Susam çörek otu

Orman Çöreği Tarifi Yapılışı
Ben genelde pratik tarifleri severim Malum anne olunca pratikleşiyor insan

Similar threads

Mardin Çöreği Tarifi İçin Malzemeler *1 paket tereyağı *2 buçuk su bardağı şeker *1 su bardağı süt *2 yumurta akı dışına sarısı içine *1 tatlı kaşığı tarçın *1* tatlı kaşığı yeni bahar *1**tatlı kaşığı mahlep *1 tatlı kaşığı anason (ibzor) *1 bardak dövülmüş ceviz *1 çay bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Mardin Çöreği (Kuliça) Tarifi İçin Malzemeler *200 gr margarin *2 yumurta sarısı *15 su bardağı şeker *15 su bardağı süt *Yarım çay bardağı sıvı yağ *1 çay kaşığı tarçın *1 yemek kaşığı susam *1 yemek kaşığı çörek otu *1 yemek kaşığı silme kurumaya *1 yemek kaşığı tepeleme kuliça...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Hakkarinin Yöresel TuzluHelva Çöreği (Kade) Tarifi İçin Malzemeler *1 kilo elenmiş un *Yaş maya 3 yemek kaşığı *Ilık su *1 ,5 yemek kaşığı kaya tuzu *3 su bardağı sıvı yağ *Yağlı kağıt İç malzeme için *2 su bardağı sıvı yağ *1 su bardağı dövülmüş ceviz *Helva kıvamına gelene...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Kilice (Hayat çöreği) malzemeleri 1 su bardağı ılık su 1 tatlı kaşığı yaş maya 1 su bardağı süt 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı ayçiçeği yağı 1 tatlı kaşığı mahlep 1 yemek kaşığı çörek otu 1 çay kaşığı tarçın 1 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı rezene 1 çay kaşığı tuz Alabildiği kadar un...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Kafkas Çöreği Tarifi İçin Malzemeler *500 gr un *1 paket kafkas çöreği mayası(pak maya kullandım ben) *1 çay bardağından biraz fazla toz şeker *Yarım çay bardağı sıvı yağ *2 çay kaşığı tuz *1 çay bardağı ılık süt *1,5 çay bardağı ılık su *1 yumurta (Sarısı üzerine akı içine ) Kafkas...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,497Konular
982,566Mesajlar
30,312Kullanıcılar
aarassqeSon üye
Üst Alt