iltasyazilim
FD Üye
Orman Meyveli Cheesecake Yapımı Tarifi İçin Malzemeler
*Burçak bisküvi
*100 gr tereyağı
*3 yemek kaşığı süt
Beyaz kreması için:
*600 gr labne peyniri
*200 gr krema
*3 yumurta
*6 yemek kaşığı şeker
*3 kaşık nişasta
*1 limon rendesi
Üst kreması için:
*250 gram donmuş orman meyvesi
*1 su bardağı şeker
*23 kaşık nişasta
Orman Meyveli Cheesecake Yapımı Tarifi Yapılışı Bisküvileri robottan geçirin ve erimiş tereyağı ve süt ile iyice karıştırıp, kelepçeli kek kalıbıma dökün Ve dondurucuya koyun
Kreması için, labne peyniri ve şekeri 3 dk çırpın, sonra yumurtayı teker teker ilave edin ve en düşük derecede çırpın, sonra krema ve nişastayı ekleyip çırpın ve Buzluktaki bisküvilerin üstüne dökün Önceden 175 derecede ısıtılmış fırında 40 dk pişirin
Püf Noktası: pişirme esnasında fırının alt rafına bir borcum içinde kaynamış su koyun, o zaman cheesecake çatlama yapmaz Birde cheesecake piştiğini anlamak için kalıbı hafif sallayın kenarları katı, cheesecake Ortası sallanacak Piştikten sonra fırını açmayın cheesecake 2 saat fırında soğusun
Üst kreması için:
Orman meyvesi ve şekeri pişirin sonra az suda erittiğimiz nişastayı ekleyin ve kaynayınca Altını Kapatın Kemanın soğuma esnasında arada hafif karıştırın üstü kabuk bağlamasın
Fırından cheesecake Çıkarın ve üst kremayı üstüne dökün, bir gece buzdolabında bekletin
Afiyet olsun
*Burçak bisküvi
*100 gr tereyağı
*3 yemek kaşığı süt
Beyaz kreması için:
*600 gr labne peyniri
*200 gr krema
*3 yumurta
*6 yemek kaşığı şeker
*3 kaşık nişasta
*1 limon rendesi
Üst kreması için:
*250 gram donmuş orman meyvesi
*1 su bardağı şeker
*23 kaşık nişasta
Orman Meyveli Cheesecake Yapımı Tarifi Yapılışı Bisküvileri robottan geçirin ve erimiş tereyağı ve süt ile iyice karıştırıp, kelepçeli kek kalıbıma dökün Ve dondurucuya koyun
Kreması için, labne peyniri ve şekeri 3 dk çırpın, sonra yumurtayı teker teker ilave edin ve en düşük derecede çırpın, sonra krema ve nişastayı ekleyip çırpın ve Buzluktaki bisküvilerin üstüne dökün Önceden 175 derecede ısıtılmış fırında 40 dk pişirin
Püf Noktası: pişirme esnasında fırının alt rafına bir borcum içinde kaynamış su koyun, o zaman cheesecake çatlama yapmaz Birde cheesecake piştiğini anlamak için kalıbı hafif sallayın kenarları katı, cheesecake Ortası sallanacak Piştikten sonra fırını açmayın cheesecake 2 saat fırında soğusun
Üst kreması için:
Orman meyvesi ve şekeri pişirin sonra az suda erittiğimiz nişastayı ekleyin ve kaynayınca Altını Kapatın Kemanın soğuma esnasında arada hafif karıştırın üstü kabuk bağlamasın
Fırından cheesecake Çıkarın ve üst kremayı üstüne dökün, bir gece buzdolabında bekletin
Afiyet olsun