Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

örnek bir dizi SILA

örnek bir dizi SILA
0
28

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
misal bir dizi SILA dizisıla 1549261643 1549261643 ornekbirdizisila5c57db5009f2cornekbirdizisila5c57db5009f2c http:wwwdizilercomnews511e10ce5934165e83bede5de3fede83Sıla xfUid21549261643 1549261643 ornekbirdizisila5c57db52dd31cornekbirdizisila5c57db52dd31c http:wwwdizilercomshow380x1756881a70348491f18ed30af4ef72df88f Mezopotamya'nın bereketli toprakları Hiçbir penceresi birbirine bakmayan, yüksek avlulu evleri, daracık sokakları olan topraklarda kanun tanımaz töreler, töreye karşısında gelen aşk! Kalbinde defalarca hasret büyütmek zorunda kalan bir kızla, töreleri ve kalbi aralarında kalan Boran'ın ihtiraslı aşk hikayesi! Yazgısı, onu üç yaşındayken özünden, ailesinden koparıp, İstanbul'a sürükler Kökleri Doğuda, Batı dünyasına ait Sıla, bir yalanla büyür Sıla başka bir dünyaya kök salmaya çalışırken o farkında değildir ama, o topraklar kızların kaderini başkaları yazan Sıla'nın hiç duymadığı Berdel kelimesi, hayatının bütün seyrini değiştirir Hiç tanımadığı ağabeysinin canını kurtarmak için, hiç görmediği aşiret reisi Boran'la cebren evlendirilir Artık Sıla kocaman bir evde, yıkılmaz kuralları olan bir töreye hapistir Sıla her gün kaçış planları yapar ama farkında değildir ki, belli başlı kaçmaya çalıştığı şey, içinde yavaş yavaş büyüyen Boran'a duyduğu umarsız aşktır “SILA bir ilke imza atıyor ve “SILA İLKÖĞRETİM OKULU eğitime başlıyor! Çekimleri başlıca Mardin,Nusaybin ve Midyat’da yapılan “SILA dizisinin yapımcı firması Most Production’ın, geçen yıl başlattığı “SILA İLKÖĞRETİM OKULUnun inşaatı tamamlandı Tasarımını ve projesini mimar Berna Bora’nın gönüllü olarak yaptığı okulun temeli,Mayıs 2007’de Mardin’in Nusaybin ilçesine ast Söğütlü köyünde atv yöneticilerinden, yapım firması temsilcilerine, yöre halkından, “SILA dizisinin oyuncularına dek büyük bir kalabalığın katılımıyla atıldı “SILA dizisinin yapımcıları ile oyuncuları,dizinin cehalete karşı eğitim misyonunu gerçeğe transformasyon hedefiyle,tıpkı dizinin senaryosunda olduğu gibi töreyle,cehaletle mücadeleye giriştiler… Söğütlü köyünde 5 sınıfın bir arada eğitim görebildiği fazla ilkel bir yapı mevcut idi Bu duruma hassasiyetle yakında olacak olan “SILA dizisi yapımcıları, Söğütlü köyü çevresindeki öteki köylerden 400 öğrencinin de taşımalı sistem ile eğitim göreceği bu projeyi hayata geçirdiler Proje zarfında “SILA İLKÖĞRETİM OKULUnda fen laboratuarı,bilgisayar odası ve öbür binada da kültür evi hizmete girecek İşte bu büyük projenin devlete ait açılışı, emeği geçen herkesin katılacağı çok anlamlı bir günde gerçekleşiyor! “Öğretmenler Günü olan 24 Kasım’da medya, sanat ve iş dünyasının önde gelen kişilerinin de katılımı ile gerçekleşecek olan merasim, farklı alanlara yönlendirilmiş müzik ,folklor gösterileri ve sanatçı röportajları ile renklenecek ve benzer gün atv ekranlarında 1450’de yayınlanacaktır Tarih : 20071113 Kaynak : ATV  

858,474Konular
981,216Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt