Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Orta oğretimde devamsızlık kac gundur

Orta oğretimde devamsızlık kac gundur
0
116

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Arkadaşlar ortaokula gidiyorum 23 gun devamsızlı var kalırmıyım

Okulda Devamsızlık Kac Gun
Kac Gun Devamsızlığı Olan Sınıfta Kalır
Rapaorlu ve Raporsuz Devamsızlık Suresi Kac Gun

Lise oğrencilerin 20 gun normal, 25 gun de raporlu olmak uzere toplam 45 gunluk devamsızlık hakkı vardır

İlkoğretim okullarında devamsızlık sınırı olmamakla birlikte , oğrencinin başarılı olması ve yazılı sınavlarını tamamlaması halinde devamsızlığın dikkate alınmamaktadır

Similar threads

Raporlu ve Raporsuz Devamsızlık Suresi Kac Gun Lise oğrencilerin 20 gun normal, 25 gun de raporlu olmak uzere toplam 45 gunluk devamsızlık hakkı vardır İlkoğretim okullarında devamsızlık sınırı olmamakla birlikte , oğrencinin başarılı olması ve yazılı sınavlarını tamamlaması halinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Arkadaşlar ortaokula gidiyorum 23 gün devamsızlı var kalırmıyım Okulda Devamsızlık Kaç Gün Kaç Gün Devamsızlığı Olan Sınıfta Kalır Rapaorlu ve Raporsuz Devamsızlık Süresi Kaç Gün Lise öğrencilerin 20 gün bayağı, 25 gün de raporlu olmak üzere toplam 45 jurnal işe gelmeme hakkı vardır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Raporlu ve Raporsuz Devamsızlık Süresi Kaç Gün Lise öğrencilerin 20 gün sıradan, 25 gün de raporlu elde etmek üzere toplam 45 jurnal devamsızlık hakkı vardır İlköğretim okullarında işe gelmeme sınırı olmamakla birlikte , öğrencinin başarılı olması ve yazılı sınavlarını tamamlaması halinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Son zamanların en cok merak edilen konuların biri haline gelen ilk okulda kac zayıf olursa sınıfta kalınır sorusuna cevap verelim istedik Gerek veliler gerekse oğrenciler son zamanlarda 5 sınıfta kac zayıfla kalırım, 6 veya 7 sınıfta kac zayıf olursa oğrenci sınıfta kalır gibi sorulara cevap...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Acık lisede devamsızlık ne kadar kac gun devamsızlık yapılabilir Yuz yuze eğitimde derslere devam zorunludur Okulun eğitimoğretime acık olduğu donem icinde, her ders icin oğrencinin 14 (% 25) oranında devamsızlık hakkı vardır Bu devamsızlık suresini gecen oğrenci o dersten devamsızlıktan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt