Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ortak tartışmadan bıktım

Ortak tartışmadan bıktım
0
213

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar bir kız arkadaşım var ve aramız her fırsatta bozuluyor benden ne istediyse yaptım ama hala yaranamadım sürekli tartışıyoruz ama o bana ben ona çok aşığız ayrılmanın 'a'sı geçmedi hiçbir tartışmamızda bu tartışmaların çogu benim yakın kız arkadaşlarımdan ve onun facebook hesabından çıkıyor arkadaşlarımla arama uzaklık koysamda o adamakıllı bağımı koparmamı istiyor bense onun face hesabını kapatmasını istiyorum ben bağımı koparmadıkça oda hesabını kapamıyor bu şekilde ortak atışıyoruz bu tartışmalar sonucunda benden uzaklaşmasından korkuyorum yardım edin ne yapabilirim bu tartışmalara bitirmek için