Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ortaklıktan sonra evlilik de bitti! Simay Kamer Uras ile Ahmet Uras tek celsede boşandı

Ortaklıktan sonra evlilik de bitti! Simay Kamer Uras ile Ahmet Uras tek celsede boşandı

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
Para%2Dmutluluk%2Dgetirmedi%2DAtasay%2Din%2Dvarisi%2Dbosaniyor%2D237862%2Ejpg

Atasay'ın patronu Cihan Kamer'in kızı Simay Kamer Uras ile Prof. Dr. Cihan Uras'ın oğlu Ahmet Uras'ın evliliklerinde ikinci krizi yaşadıklarını yazmıştım. Temmuz 2016'da evlenen ve geçen yıl yaşadıkları birinci krizi atlatan çiftin, yeniden evliliklerini kurtarmalarını temenni etmiştim. Lakin öğrendim ki, maalesef ikinci krizi atlatamamışlar!

Hatırlarsanız; Ahmet Uras'ın kayınpederinin kurduğu, eşi ile ortağı ve idare heyeti üyesi olduğu, Huqqa, Huqqabaz, Market Bosphorus ve Qurabiye markaların yer aldığı Q Food & Beverage şirketinden ayrıldığını yazmıştım.

Artık de, iş iştiraklerinin akabinde hayat iştiraklerini da bitirmişler. Mutabakatlı olarak tek celsede boşanmışlar. Ne diyelim; Allah ikisinin de yolunu açık etsin.

Bülent Cankurt/Günaydın

858,461Konular
981,117Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt