Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ortaya canımı koyuyorum!

Ortaya canımı koyuyorum!
0
39

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ortaya canımı koyuyorum! Hüzünlü bir tutam çalan bestecinin yorgunluğuyla ve onu dinleyen bir şairin duygularıyla alıyorum elime kalemi Sana yazışımin her harfinde saklı Şayet de anlamayacaksın Ömrümün neresindeyim bilemiyorum Fakat görünürde senin dokunduğun yerdeyim Hani yüreğimi titreten yeri Ömrümün başı sandığım, hayatla sevişip yarınlara umut doğurdugum yeri Benim değin kimsenin seveceğine inanmadığım zamanlarımdayım Seni düşündüğüm saniyelerdeyim ve özlemine hasret ördüğüm dakikalarda Her saniye seninleyken sana kavuşmanın derhal Hayatı gözyaşları, gülümsemeleri, en çok ta korkularıyla yaşadığım gecelerdeyim Biliyorum ömrüm her tarafında hayata sataşacak kadar cesurum! lakin seni kaybetmekten korkuyorum Ne ilginç duygudur fakat hayatı sahiplenmediğim kadar seni sahipleniyorum hayatımda Belkide hayatın bir gün beni terkedeceğini bildiğimdendir Sana pek güvenmişim fakat Senden önce ölmeyi isteyebilecek kadar bencilim Ölümün beni senden ayıracağından yok o başlıca dek seninle yaşayamamaktan korkuyorum Bu yüzden hayatı senin uğruna açık arttırmaya çıkarabiliyorum Buyrun Ortaya canımı koyuyorum! arttıra haberdar olan varmı !!!!!!!  

858,496Konular
981,848Mesajlar
29,894Kullanıcılar
Üst Alt