Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oruçlu İken Parfüm Sıkmak Orucu Bozar mı?

Oruçlu İken Parfüm Sıkmak Orucu Bozar mı?
0
106

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Oruçlu İken Parfüm Sıkıştırmak Orucu Bozar mı? orucu bozan şeyler orucu bozmayan şeyler orucu bozan ve bozmayan şeyler Ramazan ayı geldiğinde birçok kişinin kafasında merak ve kaygı uyandıran birtakım sorular vardır Bu sorulardan biride oruçlu iken parfüm sırmaknın orucu bozup bozmayacağı yolundadır Peki parfüm sürmek ve sıkıştırmak orucu bozarmı? Ben mesela bizzat namaz kıldığım için genelde alkolsüz deoları tercih ediyorum Sonuçta parfümlerin çoğun da alkol bulunuyor Bilir kişilerden parfümle ilgili merak edilen soruların yanıtlarını ise sizlerle paylaşıyorum 1549026696 1549026696 orucluikenparfumsikmakorucubozarmi5c54458d73ae9orucluikenparfumsikmakorucubozarmi5c54458d73ae9 orucluikenparfumsikmakorucubozarmi5c54458d73ae9 Dini açıdan bir sakıncası olmadığı söylensede heleki şu sıcak günlerde parfüm uygulamak kendimce yalnızca rahatsız edici olur zorunlu kalmadıkca parfüm sıkılmaması en iyisi Oruç tutan kişilerin parfüm ve deodorant yada kolonya kullanmalarında bir mahsur yokturParfüm ve kolonyolar yemek yemek ve içmek sınıfına dahil olmadıkları için orucu bozmazlar Diğer yandan bunlar abdesti bozmaz ve namaza zarar vermezFakat bunları burna bolca çekmek ve bunu alışkanlık haline getirmek doğru olmaz Parfüm yada deodorant sürdükten daha sonra halen etkisi gitmemiş olsa bile onların etkisi devam ederken namaz kılınmasında da bir skaınca görülmemiştir  

858,506Konular
983,058Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt