Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Oruclu İken ve iftarda Okunabilecek Dualar

Oruclu İken ve iftarda Okunabilecek Dualar
0
92

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Oruclu İken ve iftarda Okunacak Dualar

Allahumme leke sumtu ve ala rızkıke eftartu

Ey Allah’ım, Senin rızan icin oruc tuttum ve Senin rızkınla orucumu acıyorum

Abdullah ibni Omer Radiyallahu Anhuma de iftar vakti şoyle dua ederdi

Allah’ım, butun kainatı kaplayan rahmetinin hakkı icin beni affet, gunahlarımı bağışla

Resulullah Sallallahu Aleyhi Vesellem orucunu acınca şoyle derdi

Susuzluk gitti, damarlar ıslandı, inşaallah Teala sevap kesinleşti

iftarda Okunacak Dua

Allah’ım Bu gunde emrini uygulamak icin beni guclendir; bu gunde zikrinin guzel tadını bana tattır; kereminle beni bu gunde şukrunu eda etmek icin hazırla; bu gunde hıfzın ve ortunle beni (gunah ve beladan) koru; ey basiretlilerin en basiretlisi

Allah'ım! Bu gunde oruc tutup ibadete durmam icin bana yardımcı ol; bu gunun surcme ve gunahlarından beni uzaklaştır; bu gunde surekli olarak seni zikretmeği bana nasip eyle; tevfikinle ey yolunu şaşanları hidayet eden!

Allah'ım! Bu gunde bana huşu ehlinin itaatini nasip eyle; mutevazı insanlar gibi donuş yapıp tovbe etmemle goğsumu genişlet; emanınla, ey korkanların emanı ve guveni!

Allah'ım! Bu gunde beni hoşnutluğuna goturecek bir kılavuz kıl bana; bu gun Şeytan'ı bana ulaştıracak hicbir yol bırakma; benim yerleşeceğim ve rahat edeceğim yeri cennet kıl; ey arayanların hacetlerini yerine getiren

858,465Konular
981,146Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt