Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oruçluyken iki kere kaza gerektiren bir şey yapmak

Oruçluyken iki kere kaza gerektiren bir şey yapmak
0
217

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Hocam ben bir sual sormuştum ve kaza gerektirir denmisti Ben bu durum tekrar etti ve 2 defa yaptım Ve bu durumu bilmiyordum o zaman çok araştırmıştım ama bilmiyordum gerçekten 61 gün kefaret gerekir mi bilmediğim şeyden sorumlu tutulacağım mi ? (ORUCLUYKEN) Çok pismanim

Similar threads

Orucu bozan ve bozmayan durumlar Sual: Ağzın içindeki çürük dişe konan ilaç, orucu bozmuyor da, dil altına konan hap, niçin orucu bozuyor? Vücuttaki sağlam deriye konan ilaç emilse bile orucu bozmuyor da, ağızdaki sağlam deriye konan ilaç emildiği için niye orucu bozuyor? CEVAP Dilaltındaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Klavyenizden '' CTRL+F '' tuş kombinasyonunu yaptıktan sonra çıkacak olan '' BUL '' paneline, aradığınız konunun ismini veya konuyla ilgili herhangi bir kelime yazıp arama yapınız Namazlar İle İlgili Bilgiler Bu Başlıktadır Destur Ne Demektİr? Nerelerde SÖylenİr? Kalıcı Dövme Yaptırmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
230
Amerikalı aktör Alec Baldwin'in Rust isimli sinemanın çekimleri sırasında kazayla manzara direktörü Halyna Hutchins'i öldürmesi tüm dünyada büyük yankı uyandırmıştı. Sinema setinde yaşanan felaketin akabinde Hutchins'in babası Baldwin'in kızının vefatından 'kısmen sorumlu' olduğunu söyledi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Amerikalı aktör Alec Baldwin'in Rust isimli sinemanın çekimleri sırasında kazayla imaj direktörü Halyna Hutchins'i öldürmesi tüm dünyada büyük yankı uyandırmıştı. Sinema setinde yaşanan felaketin akabinde güç günler geçiren Baldwin, ailesine, arkadaşlarına ve meslektaşlarına dayanakları için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Geçtiğimiz ay kaza yapan Alişan, ailesiyle moral tatiline çıktı. İkinci kez bebek bekleyen eşi Buse Varol'un terlikleri gündem oldu. Tatilden fotoğraflar paylaşan Buse Varol’un terlikleri dikkat çekti. Alişan’ın eşi Buse Varol, magazin dünyasının ünlüleri binlerce liralık terliklerle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt