Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Orucu Acarken Edilen Dua

Orucu Acarken Edilen Dua
0
150

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Orucu Acarken Okunan Dua

Orucu Acarken Yapılacak Dua

Oruc Acarken Okunan İftar Duası

Allahumme leke sumtu ve bikeamentu ve aleyketevekkeltu ve alarızkıkeeftartu ve savmelĞadimin şehri
Ramazaneneveytu, feğfirlimakaddemtu ve maahhartu

Anlamı

Ey Allahım, Senin rızan icin oruc tuttum, Sana iman ettim, Sana tevekkulde bulundum, Senin rızkınla orucumu actım Ramazanı Şerif ayının yarınki orucuna da niyet ettim Benim gecmiş ve gelecek gunahlarımı bağışla

Similar threads

Oruc Acarken Okunan Dua Orucu Acarken Dua İftar Duası; “Allahumme leke sumtu ve bike amentu ve aleyke tevekkeltu ve ala rızgike eftartu İftar Duası Turkce Manası; Allahım ! Senin rızan icin oruc tuttum sana guvendim , senin rızkın ile orucumu actım, hamd olsun verdiğin nimetlere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
İftarı acarken hangi duayı okuruz Ramazan ayının en guzel ve en ozel anlarıdır iftar ve sahur vakitleriBu vakitlerde okunan dualar vardırİftar vaktind eokunan kısa bir duayı sizlerle paylaşmak istiyoruzİftar acarken okuyacağınız dua Allahumme leke sumtu ve bike amentu ve aleyke...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
İftarda Edilen Dua İftarda Edilen Dualar ve Anlamları İftar Duası Bismillahi vel hamdu lillah Allahumme leke sumtu ve ala rızkıke eftartu ve aleyke tevekkeltu, Subhaneke ve bi hamdike tekabbel minni, inneke entessemiul aliym Anlamı Allahım! Senin icin oruc tuttum, Senin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
İftarda Okunacak Dualar İftarda Okunan Dua Bismillahi vel hamdu lillahi, allahumme leke sumtu ve ala rızkıke eftartu ve aleyke tevekkeltu, Subhaneke ve ni hamdike tekabbel minni, inneke entes semiul aliym Manası: Allahım! Senin icin oruc tuttum, Senin icin rızkınla orucumu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
iftar vaktinde yapılan dualar iftar vaktinde yapılan dua iftar vaktinde Okunması sunnet olan dua imagesiftarvaktindeyapilandualar5afe08b06bb61 İftar vaktinde şu duayı okumak sunnettir: “Allahumme leke sumtu, ve bike amentu, ve aleyke tevekkeltu, ve ala rızkıke eftartu, ve savmel ’ğadi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
858,500Konular
982,382Mesajlar
32,977Kullanıcılar
spineless81Son üye
Üst Alt