Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Orucu Acarken Okunacak Dua

Orucu Acarken Okunacak Dua
0
125

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Oruc Acarken Okunan Dua

Orucu Acarken Dua

İftar Duası;
“Allahumme leke sumtu ve bike amentu ve aleyke tevekkeltu ve ala rızgike eftartu

İftar Duası Turkce Manası;
Allahım ! Senin rızan icin oruc tuttum sana guvendim , senin rızkın ile orucumu actım, hamd olsun verdiğin nimetlere, sağlık ve afiyetle
Allahım beni, anamı, babamı ve butun muminleri bağışla (amin)

İftar Edilince Okunacak Dua
Allahumme leke sumtu ve bike amentu ve aleyke tevekkeltu e ala rizkike eftartu Ve savmelgadi min şehri Ramazane neveytu fagfirli ma kaddemtu ve ma ahhartu

Manası:
Allahım, senin rızan icin oruc tuttum, sana inandım, sana guvendim, senin rızkınla orucumu acıyorum Ramazanı Şerifin yarınki gunu orucuna da niyyet ettim benim gecmiş ve gelecek gunahlarımı yarlığa (bağışla) demektir

Allah, cumlemizin tuttuğu oruc ibadetlerimizi kabul buyursun Amin!

Cenabı Hak, oruc ibadetiyle nefisleri terbiye olan kullarından eylesin!

alıntı​

Similar threads

İftarda Yapılacak Dualar İftar Duaları Bismillahi vel hamdu lillahi, allahumme leke sumtu ve ala rızkıke eftartu ve aleyke tevekkeltu, Subhaneke ve ni hamdike tekabbel minni, inneke entes semiul aliym Manası: “ Allahım! Senin icin oruc tuttum, Senin icin rızkınla orucumu actım Ancak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Orucu Acarken Okunacak Dua Orucu Acarken Ne Soylenir Oruc acarken “Allahumme leke sumtu ve bike amentu ve aleyke tevekkeltu ve ala rızgike eftartu duası okunur Manası: ALLAHIM Senin rızan icin oruc tuttum sana guvendim, senin rızkın ile orucumu actım, hamd olsun verdiğin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
İftarda Okunan Yemek Duası İftar Yemeğinde Okunacak Dua “Allahumme leke sumtu ve bike amentu ve aleyke tevekkeltu ve ala rızkıke eftartu ve savmelĞadi min şehri Ramazane neveytu feğfirli ma kaddemtu ve ma ahhartu Anlamı: “Allahım! Senin rızan icin oruc tuttum sana inandım ve sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
İftarda şu dua okunur: Allahumme leke sumtu ve bike amentu ve aleyke tevekkeltu ve ala rızkıke eftartu ve savme'lĞadi min şehri Ramazane neveytu, feğfirli ma kaddemtu ve ma ahhartu Anlamı: Allah'ım! Senin rızan icin oruc tuttum, sana inandım ve sana guvendim Senin rızkınla orucumu actım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
224
İftarda Edilen Dua İftarda Edilen Dualar ve Anlamları İftar Duası Bismillahi vel hamdu lillah Allahumme leke sumtu ve ala rızkıke eftartu ve aleyke tevekkeltu, Subhaneke ve bi hamdike tekabbel minni, inneke entessemiul aliym Anlamı Allahım! Senin icin oruc tuttum, Senin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
858,497Konular
982,018Mesajlar
30,000Kullanıcılar
İlyasaga04Son üye
Üst Alt