Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Örümcek işi şal yada örümcek tekniği nasıl örülür videolu anlatımı

Örümcek işi şal yada örümcek tekniği nasıl örülür videolu anlatımı
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Örümcek işi şal yada örümcek tekniği nasıl örülür videolu anlatımı şal nasıl örülür örümcek şal nasıl örülür örümcek yapılır örgü modeli yapılır Örümcek işi şal yapımı ile ilgili bulduğum iki video var arkadaşlarım onları sizlerle paylaşmak istedim VİDEO 1 VİDEO 2  

Similar threads

ÖrÜmcek Şal örümcek nasıl yapılır örümcek şal nasıl örülür örgü yapılır şal ÖrÜmcek Şal 1 İstenilen genişliğe göre zincir çekilir 2 Sona gelince ilmek tığ yardımıyla uzatılır 3 Elinize doladığınız ipten uzatılan ilmek dek bir pay bırakılıp daha önce uzatılan ilmeğin içinden geçirilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
kasnakla yapilan sal modeli yapilisi şal modelleri ve yapılışı kasnakta şal modeli kasnakta kasnaklı modelinin yapılışı yapımı Fazla şık oluyor aslında çeşitli yerlerde bulabilirsiniz bu örgü kasnağını fazla güzel motifler yapılıyorBu şalı da gelinlik üstüne yapıyorlar Kasnak İşi Şal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Açıklamalı şal modeli, açıklamalı yara modeli, açıklamalı bluz modeli MALZEMELER Nako Nova Beyaz Yün Tığ No:5 YAPILIŞI 4 Zincir çekilip 14 tane ikili trabzan yapılırİkinci sırada her ilmeğe çift batarak ikili trabzan yapılır Oluşan dairenin etrafına 5 zincir çekilip 9 tane yaprak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Cornrow (Zıt Balıksırtı) Saç Örgüsü Nasıl Yapılır? (Videolu Anlatım) ikili balık sırtı nasıl örülür ters balık sırtı nasıl örülür cornrow yapılır ters örgü tekniği video cornrow saç örgüsü, saç örgüsü teknikleri, zenci saç örgüleri, zıt balıksırtı, videosu, ile ilgili bilgileri burada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Balıksırtı örgü nasıl yapılır? (Videolu Anlatım) balık sırtı nasıl örülür balıksırtı nasıl örülür balık sırtı yapılır videolu anlatım ters balıksırtı saç örgüsü, nasıl örülür, nasıl yapılır, şekilleri, videolu anlatım, ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz Sevgili , En fazla ta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,506Konular
983,076Mesajlar
33,113Kullanıcılar
tttySon üye
Üst Alt