Oryantal tanyeli yaşadıklarına inanamıyorum dedi tanyeli biyografi tanyeli biyografisi oryantal didem biyografi tanyelinin hayatı dansöz didem ÜCRETİ PEŞIN PARA OLARAK ÖDEMİŞTİM! 1548653490 1548653490 oryantaltanyeliyasadiklarinainanamiyorumdedi5c4e93b73aab4oryantaltanyeliyasadiklarinainanamiyorumdedi5c4e93b73aab4 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabertanyeli&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg ORYANTAL TANYELİ, GEÇEN YIL ACARKENT'TE SATIN ALDIĞI TRİPLEKS VİLLASININ PEYZAJ BORCUNU ÖDEMEDİĞİ İDDİALARINA TEPKI GÖSTERDI YUNANİSTAN TATİLİ DÖNÜŞÜ ÖĞRENDİĞİ KONUYLA İLGİLİ 'YAŞADIKLARINA İNANAMIYORUM' DEDİ 'Bu evi aldığımda arkadaşım dediğim Alex ve Jambert'e mimarlık işini verdim Evin peyzajı ve yapılması gereken bütün eksikleriyle ilgili her şeyin parasını nakit olarak ödedim Peyzaj ile anlaşmayı da mimar yaptı; ben de ödemeyi ona yaptım Mimar ortadan kaybolup, evle ilgili somut ve manevi kazık yediğimi anlayınca çok üzüldüm' Kendisinden şikayetçi olan peyzajcıyla ilgisi olmadığını gösteren Tanyeli, şöyle konuştu: 'Ödediğim bir parayı neden tekrar ödeyeyim? Hakkımı kimseye yedirmeyeceğim O Kadar araştırmacı raporu düzenleyen insanları yemeğe çıkarmakla bu meslek olmuyor Mimara ödediğim paranın banka dekontları elimde Ben de karşısında dava açtım' geccecom