Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Oslo İstasyonunda Ölüm

Oslo İstasyonunda Ölüm

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Saat dokuz buçuktu Baştan şehir halkı merkezine doğru yürümeye başladık Karar atamak için birbirimizle konuşmamız gerekmiyordu Prof benim ne istediğimi biliyordu, ben de Prof`un ne istediğini biliyordum Lena`yı bulmak istiyorduk Lena`yı bulmak zorundaydık! Bu iş bütün gecemizi alsa bile onun izini bulmak zorundaydık` Pelle, Çinlilerinkini hatırlatan çekik, mavi gözleriyle çok güzel bir kız olan Lena`yla karşılaşınca çok etkilenir Ama, Lena`nın nerede yaşadığını bile öğrenemez
Daha önce Neonazi çetesine bulaşan Uçucu`nun ise başı tekrar derttedir Annesi tramvayın aşağıda kalınca bir kliniğe yatırılan Buharlaşan, yetiştirme yurduna gönderilir Pelle ile Prof, gazetede yetiştirme yurduna bir saldjrı yapıldığını okurlar
Gazetede çalışan Prof un ağabeyi Göran`dan aldıkları bilgiye takriben bunu yapan Buharlaşan ile arkadaşı Stein Hansen`dir Pee İle Prof, Uçucu`yu bulup ona yardım etmek için işe koyulurlar Buharlaşan`yu ararken Pee İle Prof`un yolları Lena`yla kesişir Pee ile Prof, araştırdıkça uyuşturucu ve fahişelik batağına saplanmış gençlerle karşılaşırlar Hayatlarında ilk önce yetişkinlerin dünyasının gerçek yüzüyle aleyhinde karşıya kalan Pee 7e Prof, gördüklerinden dolayı dehşete kapılırlar
(Arkadaki Kapak) *

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt