Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Osman Can Kimdir Hayatı Hakkında Bilgi

Osman Can Kimdir Hayatı Hakkında Bilgi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Osman Can

Doğum 1968 Iğdır
Osman can, akademisyen, hukukçu ve yazanTürkiye Cumhuriyeti Anasaya mahkemesi'nde raportör olarak atama almıştırAk Parti MKYK üyesidir

HAYATI
1968 yılında Iğdır ’da doğan Osman Can, Ankara ’da eğitim hayatını tamamlamıştırÇok yönü olan kişiliği ile öne çıkmış, hukukçu olmasının yanı sıra Türkiye Cumhuriyeti Anayasa Mahkemesi eski raportörü, yazan ve akademisyendirYüksek Lisansını ve Doktorasını Almanya ’da yapmış olan Can, 2006 yılında yapmış olduğu ‘Demokratikleşme Sürüveninde Anayasa ve Siyasi Partilerin Kapatılması ’çalışması ile anayasa hukuku doçenti unvanını almıştır Çoğu üniversite ’de öğretim üyeliği yapmasının yanı sıra 2002 yılında TürkAlman Kamu Hukukçuları Forumunu oluşturmuştur2002 yılında Tüzük Raportötlüğüne atanmış yalnız 2010 yılında bu görevinden ayrılmıştır 2019 yılında Ak Parti ’ye katılmıştır Yine benzer sene da 4 Büyük Alışılmış Kongresinde Ak Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu asli üyeliğine seçilmiştir *

858,505Konular
982,791Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt