Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş İçin Söyledikleri Yüzünden Linç Edilen Cem Yılmaz En Sonunda İsyan Etti!

Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş İçin Söyledikleri Yüzünden Linç Edilen Cem Yılmaz En Sonunda İsyan Etti!
0
52

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
s-36fb64d8554b7bf72cd962485c98310bd9204d53.jpg

Geçtiğimiz günlerde 'Rustem Batum Sohbetleri' adlı programa katılan Cem Yılmaz 'Bir vatandaş olarak, Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş hakkında ne düşünüyorsunuz?' sorusuna 'Evrensel standartlarda, bir ülkede böyle şeylerin olmaması gerektiğini düşünüyorum. Başka ne düşüneyim. Çünkü elimde gerçekten dediğin gibi en yalın hali ile, evinde oturan bir vatandaş olarak, kim olduğu, ne olduğu bilinen, ne yaptığı bilinen bir insanın böyle gizemli bir suçu varmış gibi gösterilmesini biz oturduğumuz evden anlayamıyoruz' demiş ve linç edilmişti. Dün de Twitter hesabından isyan bayrağını çekti ve açıklama yaptı.

Geçtiğimiz günlerde ünlü komedyen Cem Yılmaz, katıldığı bir programda "Bir vatandaş olarak, Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusuna verdiği cevap yüzünden epey eleştirilmiş ve hatta linç edilmişti.

Peki, Cem Yılmaz bu soruya ne cevap vermişti?

"Ne yaptığı bilinen bir insanın böyle gizemli bir suçu varmış gibi gösterilmesini biz oturduğumuz evden anlayamıyoruz."

Yılmaz, ikilinin gizemli bir suçu varmış gibi gösterildiğini belirterek 'Evrensel standartlarda, bir ülkede böyle şeylerin olmaması gerektiğini düşünüyorum. Başka ne düşüneyim. Çünkü elimde gerçekten dediğin gibi en yalın hali ile, evinde oturan bir vatandaş olarak, kim olduğu, ne olduğu bilinen, ne yaptığı bilinen bir insanın böyle gizemli bir suçu varmış gibi gösterilmesini biz oturduğumuz evden anlayamıyoruz' demiş ve 'Vatandaşın bu insanlara neden düşman olduğu' sorusuna ise ''Bu, Cem Yılmaz illuminaticiymiş' gibi bir şey oluyor. Bu onun komik olmayan versiyonu. Çok trajik. Bu iş geldi, bir sınıra dayandı gibi. Bir netice çıkacak gibi' yanıtını vermişti.

Bu sözleri öyle yerlere çekildi ki en sonunda Cem Yılmaz da patladı ve Twitter hesabından isyan etti.

İşte o yazdıkları...

"Yine canı isteyen mekanizma beni insanları kışkırtma aygıtı olarak kullanmaya çalışıyor."

twitter.com
"Bana aklına geliyor bir anda PKK'lı diyor mesela!"

twitter.com
"Hak nerede hak? Oyun gibi oynuyorlar insanlarla!"

twitter.com
Siz ne diyorsunuz bu olana bitene?

Yorumlarınızı bekliyoruz!