Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Osman Oztunc Cirpinirdi Karadeniz Şarkı Sozleri

0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Osman Oztunc Cirpinirdi Karadeniz Sozleri

Cırpınırdı Karadeniz Sozleri

Cirpinirdi karadeniz
Bakip turk'un bayragina
Ahhh olmeden bir gorseydim
Dusebilsem topragina

Sirmalar sarsam koluna
İnciler dizsem yoluna
Firtinalar dursun yana
Yol ver turk'un bayragina

Turkistandan esen yeller
Simdi sana selam soyler
Vefali turk geldi yine
Selam sana turk'un bayragina

Kafkaslardan asacagiz
Turk'luge san katacagiz
Turk'un sanli bayragina
Turanele asacagiz

Similar threads

Cırpınırdı Karadeniz Sozleri Cırpınırdı Karadeniz Cırpınırdı Karadeniz Sozleri Cirpinirdi karadeniz Bakip turk'un bayragina Ahhh olmeden bir gorseydim Dusebilsem topragina Sirmalar sarsam koluna İnciler dizsem yoluna Firtinalar dursun yana Yol ver turk'un bayragina...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Osman Oztunc usta sozleri Osman Oztunc Usta ilahisinin sozu Ellerinden değil ayaklarından opuyorum Sebebim ustam koca babam Sana yazıyorum ey gidi ihtiyar Ellerinden değil ayaklarından opuyorum Koyluydun belki ama onurlu mamur Bilirdin bir cok şeyi bir cok bilenden Sıcaklar altında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Kars Turkuleri Kars Yoresine Ait Turkuler Kars Turku Sozleri Acem Kızı Silkinip de Hanovaya cıkınca Eylen Hanovada kal Acem Kızı Uğrun uğrun kaş altından bakınca Can telef ediyor gul Acem Kızı Canım kurban olsun kıymet bilene Belin ince boyun benzer fidana Ateşine yandı Tarsus...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt