Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Osman Sınav yaratmış

Osman Sınav yaratmış
0
45

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Osman Imtihan yaratmış Ufak Kadınlardizisinin Elif'i Ekin Türkmen'i televizyonlara Osman Imtihan Kazandırmış OSMAN SINAV HAYATINI DEĞİŞTİRDİ! 1548634482 1548634482 osmansinavyaratmis5c4e49764edd5osmansinavyaratmis5c4e49764edd5 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberekin15mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg UFAK KADINLAR'IN ELİF'İ EKİN TÜRKMEN, OSMAN SINAV BIR UÇTAN BIR UCA OYUNCU OLMUŞ 'Osman Sınav yeni yetenekler keşfetmeyi fazla seviyor' diyen Ekin Türkmen, hayatında bir şans olarak gördüğü Imtihan ile tanışarak oyunculuğa başlamasını şöyle anlattı: 'Osman Sınav, Kenan İmirzalıoğlu ile çalışıyordu Best Model yarışmasından tanışıyorlar onunla İzmir'de modellik yaptığım o dönem ben de yarışmaya girmiştim Daha sonrasında bir dizinin başlayacağı ve deneme çekimleri yapılacağı söylendi Çok küçüktüm ve aklımda hiç oyunculuk yoktu Ben de gittim Osman Sınav'ı tanımıyordum ve oyunculukla ilgili hiç bir bilgim de yoktu sonra 'Ekmek Teknesi diye bir dizi var, biz seninle amaçlamak istiyoruz' dediler İzmir'den İstanbul'a geldim Fazla ilginç bir şekilde başladım oyunculuğa Ola Ki daha geç farkedebilirdim Çok küçüksünüz karar veremiyorsunuz çünkü Ama iyiki o süre olmuş O yüzden Osman Imtihan çok önemlidir benim için bir dizi ve iyi bir yapımcı ile başladım'  

Similar threads

Osman Sınav hayatı osman sınav nereli osman imtihan hayatı, kimdir, yaşam öyküsü, biyografisi, hakkında bilgiler, haberler, dizileri, filmleri, ın hayatı, yaşı, kaç yaşında, aslen nereli, nereli, resimleri, Günümüzün dizi sektöründe ve sinema sektöründe adını en çok duyduğumuz başarılı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Ekin Türkmen:Oyuncukta kurallarım yoktur ekin türkmen bacak ekin türkmen öldümü 1548626741 1548626741 ekinturkmenoyuncuktakurallarimyoktur5c4e2b3a09533ekinturkmenoyuncuktakurallarimyoktur5c4e2b3a09533 http:wwwhurriyetcomtrnp21737172173 Ufak Kadınlar’ın Elif'i Ekin Türkmen Hafta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Ekin Türkmen ile görüşme ekin türkmen boyu kaç ekin türkmenin boyu kaç türkmen boy türkmenin Yayınlandığı dönemde büyük alkış şampiyon 'Ekmek Teknesi' adlı dizi ile oyunculuğa 'merhaba' diyen ve peşinde sinema ve filmleri ile oyunculuktaki iddiasını sürdüren Ekin Türkmen, eğitimini de bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Minik Kadınlar Dizisi Elif (Ekin Türkmen) Ekin Türkmen (Elif)küçük kadınlar dizisindeki sempatik ablayı oynuyor Küçük kadınlar filminin 40 bölümünde tecavüz sahnesiyle adeta ününe ün kattı ekin türkmen, yansitilan açık sahnelere ise oyuncukta kurallarım yoktur dedi ekin türkmenin hayatini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Esin Civangil: Mankenlik Yapmam İçin Fazla Öneri Geldi, Kabul Etmedim esin civangil evlendi esin civangil evleniyor KREŞ ÖĞRETMENİYKEN KEŞFEDİLEN VE 'EKMEK TEKNESİ' DİZİSİNDE CANLANDIRDIĞI 'LAN JALE' KARAKTERİYLE TANINAN ESİN CİVANGİL: MANKENLİK YAPMAM İÇİN FAZLA ÖNERI GELDİ, KABUL ETMEDİM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
858,475Konular
981,252Mesajlar
29,553Kullanıcılar
yk393939Son üye
Üst Alt