Osman Imtihan yaratmış Ufak Kadınlardizisinin Elif'i Ekin Türkmen'i televizyonlara Osman Imtihan Kazandırmış OSMAN SINAV HAYATINI DEĞİŞTİRDİ! 1548634482 1548634482 osmansinavyaratmis5c4e49764edd5osmansinavyaratmis5c4e49764edd5 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberekin15mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg UFAK KADINLAR'IN ELİF'İ EKİN TÜRKMEN, OSMAN SINAV BIR UÇTAN BIR UCA OYUNCU OLMUŞ 'Osman Sınav yeni yetenekler keşfetmeyi fazla seviyor' diyen Ekin Türkmen, hayatında bir şans olarak gördüğü Imtihan ile tanışarak oyunculuğa başlamasını şöyle anlattı: 'Osman Sınav, Kenan İmirzalıoğlu ile çalışıyordu Best Model yarışmasından tanışıyorlar onunla İzmir'de modellik yaptığım o dönem ben de yarışmaya girmiştim Daha sonrasında bir dizinin başlayacağı ve deneme çekimleri yapılacağı söylendi Çok küçüktüm ve aklımda hiç oyunculuk yoktu Ben de gittim Osman Sınav'ı tanımıyordum ve oyunculukla ilgili hiç bir bilgim de yoktu sonra 'Ekmek Teknesi diye bir dizi var, biz seninle amaçlamak istiyoruz' dediler İzmir'den İstanbul'a geldim Fazla ilginç bir şekilde başladım oyunculuğa Ola Ki daha geç farkedebilirdim Çok küçüksünüz karar veremiyorsunuz çünkü Ama iyiki o süre olmuş O yüzden Osman Imtihan çok önemlidir benim için bir dizi ve iyi bir yapımcı ile başladım'