Osman SonantBaştan Şarkısı (Leyla ile Mecnun) leyla ile mecnun yavuz leyla ile mecnun şarkısı baştan hırsız yavuz şarkı sözleri ile ilgili bilgiler burada melekler Ekranların sevilen dizisi Leyla ile Mecnun en son setinde yaşanan bir dayak skandalı ile gündeme gelmişti melekler Bu hareketli dizi keza fazla hayran eden ve internette tıklanma rekorları kıran Herkesin Bir Yara İzi Vardır adlı şiirle de akıllarda kalmıştı Halen sürekli Leyla ile Mecnun dizisinde yayınlanan Leyla ile Mecnun şarkısı Yeniden sözlerini sizlerle paylaşıyoruz 1549252422 1549252422 osmansonantyenidensarkisileylailemecnun5c57b74a70b3dosmansonantyenidensarkisileylailemecnun5c57b74a70b3dosmansonantyenidensarkisileylailemecnun5c57b74a70b3d Kalbim bundan böyle kapalı aşka inanmıyorum Bir defa daha sever miyim birini bilmiyorum Aldattım aldatıldım ama son kez ağlıyorum Her bitişte gerçekte her yerde başlıyorum Her bitişte gerçekte baştan Gün doğmadan neler doğar diyorlar korkuyorum Pes etme sakın sen devam et diyorlar yoruluyorum Yazın susuz kalan nehirler gibi kuruyorum Vakit lüzum bana bekliyorum Vakit gerek bana bekliyorum Her seferinde bitmiş küllerimden doğuyorum Her bitişte gerçekte tekrar başlıyorum Her seferinde her yerde küllerimden doğuyorum Her bitişte aslında baştan