Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Osmanlı da fayton arkası yazılar...

Osmanlı da fayton arkası yazılar...
0
136

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
imagesosmanlidafaytonarkasiyazilar5ad776b1332c7

medreselim (entelektUel)

o şimdi yeniceri (militarist)

hatalıysam: tiz kellesi vurula (realist)

tek rakibim hezarfen ahmet celebi (postmodern)

huzur islamda ( neoklasik)

padişahım cok yaşa (oportunist)

yezidim ama akce bende

babadan ogula degil alınteri

mekteplim

rahmetli de şahlanırdı

padişahım cok yaşa (yalaka yeniceri)

hataliysam kellemi vurun, kaziga oturtun

paşa babam sağolsun

akıncısın dediler kız vermediler

o şimdi sadrazam

tek rakibim padişah!

padişahın faytonunda : veliaht on board

miras değil zeamet

fetihlerin ustasıyım, gozlerinin hastasıyım!

faytonunda yer yoksa bana guzelim, ben at ustunde de giderim!

alırım faytonunu

hakkını ver faytonun hakkını !

havan kime sultanım

rampaların ustasiyim, sagliginizin duacisiyim

devşirmesin dediler vermediler

Similar threads

medreselim (entelektÜel) o hemen yeniçeri (militarist) hatalıysam: tiz kellesi vurula (gerçekçi) tek rakibim hezarfen ahmet çelebi (postmodern) refah islamda ( neoalışılmış) padişahım fazla yaşa (oportunist) yezidim fakat akce bende babadan ogula degil alınteri mekteplim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Osmanlılarda fayton arkası yazıları medreselim (entelektüel) o şu anda yeniçeri (militarist) hatalıysam: tiz kellesi vurula (realist) tek rakibim hezarfen ahmet çelebi (postmodern) kolaylık islamda (neoalışılmış) padişahım fazla yaşa (oportunist) yezidim lakin akce bende babadan ogula...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Osmanlıda Fayton Arkası Yazılar medreselim o imdü yeniçeri hatalıysam: tiz kellesi vurula tek rakibim hezarfen ahmet çelebi rahatlık islamda padişahım çok yaşa yezidim lakin akce bende babadan ogula degil alınteri mekteplim rahmetli de şahlanırdı padişahım fazla yaşa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Osmanlilarin Yazilari medreselim (entelektüel) o imdü yeniçeri (militarist) hatalıysam: tiz kellesi vurula (gerçekçi) tek rakibim hezarfen ahmet çelebi (postmodern) refah islamda ( neoherzamanki) buradan bir atlı geçti yaramı deldi geçti (aşık) yezidim lakin akce bende hataliysam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
osmanlı döneminde fayton arkası yazılar O acilen yeniçeri Hatalıysam : Çabuk kellesi vurula Tek rakibim Hazerfen Ahmet Çelebi Rahmetli de şahlanırdı Paşa babam sağolsun Akıncısın dediler kız vermediler Miraz değil zeamet Fetihlerin ustasıyım, gözlerinin hastasıyım! Faytonunda yer yoksa bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt