Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Osmanlı sınırları icinde cok sayıda yabancı okulun acılması ile ilgili bilgi

0
97

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0

Yabancı devletler, Osmanlı Devleti sınırları icerisinde cok sayıda okul actılar Bu devletlerin en buyuk amacı, actıkları eğitim kurumları aracılığıyla kendi dil, din ve kulturlerini yaymak; bu yontemle Osmanlı Devleti uzerindeki siyasal etkinliklerini artırmaktı Onemli bir bolumu misyonerler tarafından kurulan bu okullar, kendi dinsel propagandalarını yaptıkları gibi zaman zaman azınlıkların Osmanlı Devleti ’ne karşı başlattıkları isyanları da destekliyorlardı

Similar threads

Osmanlı sınırları içinde çok sayıda yabancı okulun açılması ile ilgili veri Tanıdık Olmayan devletler, Osmanlı Devleti sınırları içerisinde çok sayıda mektep açtılar Bu devletlerin en büyük amacı, açtıkları eğitim kurumları yoluyla kendi dil, din ve kültürlerini yaymak; bu yöntemle Osmanlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
416
Osmanlı Devletinde Eğitim Kurumları Osmanlı Devletinin Eğitim ve oğretim Kurumları Osmanlı Devleti'nde Eğitim ve Oğretim Osmanlı Devleti'nin eğitim ve oğretiminde ilk değişiklik ihtiyacları askeri kurumlarda hissedilmişti Cunku guclenen Avrupa devletleri XVII yuzyıl sonlarından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
20yy Turkiye siyasi ve sosyal olaylar,20yy siyasi ve sosyal olaylar nelerdir,20yy siyasi ve sosyal olaylar hakkında detaylı bilgi 20yy siyasi ve sosyal olaylar 20yy da yaşanan siyasi ve sosyal tum olaylar: TRABLUSGARP SAVAŞI (19111912) II Meşrutiyet'in ilanından sonra, Osmanlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Osmanlı Devletinde Eğitim Kurumları Osmanlı Devletinin Eğitim ve öğretim Kurumları Osmanlı Devleti'nde Eğitim ve Öğretim Osmanlı Devleti'nin eğitim ve öğretiminde birincil değişiklik ihtiyaçları askeri kurumlarda hissedilmişti Çünkü güçlenen Avrupa devletleri XVII yüzyıl sonlarından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Kurtuluş Savaşı İle İlgili Bilgilendirici yazı Kurtuluş Savaşı İle İlgili Bilgilendirici metin Kurtuluş Savaşı İle İlgili yazı Kurtuluş Savaşı hakkında bilgi Kurtuluş Savaşı donemindeki cepheler, antlaşmalar ve donemle ilgili bilgileri aşağıdaki yazıda bulabilirsiniz Kurtuluş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
858,518Konular
981,130Mesajlar
30,986Kullanıcılar
HahhahshsSon üye
Üst Alt