Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Osmanlı zamanında bir adam bir bayanın karşısına geçer ve der ki ; okumadan gecmeyin:

Osmanlı zamanında bir adam bir bayanın karşısına geçer ve der ki ; okumadan gecmeyin:
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Osmanlı vaktinde bir adam bir bayanın karşısına geçer ve der ki ; okumadan gecmeyin: Osmanlı vaktinde bir adam bir bayanın karşısına geçer ve der ki ; Ey dilberi rana! Ey rastlantıü müstesna! O mahrem suratınızı görünce size lahzai kalpten sarsıldım Niyetim acizanei taciz etmek değildir Bilakis efkari umumiyede minik bir aile bacası tüttürmektir Sözlerim sizi tedarik ve memnun etme edecekse belki zevci izacınıza talibim!Bayanın cevabı; O mahrem suratınıza bir sillei osmaniye nakşedersem sektei kalpten terki hayat edersiniz  

Similar threads

Osmanlı Vaktinde Çıkma Teklifi osmanlı döneminde çıkma teklifi Osmanlı vaktinde bir adam bir bayanın karşısına geçer der ki ; Ey dilberi rana! Ey rastlantıü müstesna! O mahrem suratınızı görünce size lahzai kalpten sarsıldım Niyetim acizanei taciz etmek değildir Bilakis efkari umumiyede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Adam bayanın karşısına geçer der ki ; Ey dilberi rana! Ey rastlantıü müstesna! O mahrem suratınızı görünce size ani kalpten sarsıldım Niyetim acizanei taciz etmek değildir Bilakis efkari umumiyede ufak bir aile bacası tüttürmektir Sözlerim sizi tedarik ve memnuniyet edecekse şayet, zevci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Adam bayanın karşısına gecer der ki ; Ey dilberi rana! Ey tesadufu mustesna! O mahrem suratınızı gorunce size lahzai kalpten sarsıldım Niyetim acizanei taciz etmek değildir Bilakis efkari umumiyede ufak bir aile bacası tutturmektir Sozlerim sizi temin ve tatmin edecekse şayet, zevci izacınıza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,738Kullanıcılar
myanardag0Son üye
Üst Alt