Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Osmanlıca Nasıl Öğrenilir?

0
100

Stillwater

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
77
Osmanlıca nasıl öğrenilir? Osmanlıca, 13. Y.Y sonrasında Anadolu ve Osmanlı İmparatorluğu’nun yayıldığı tüm ülkelerde yazışma dili olarak kullanılmıştır. Geçmişte, milyonlarca kişinin bir hayat parçası olan bu dil, çok sayıda kitapta yerini almış, ticaret hayatında, günlük yaşamda kullanılmıştır. Daha sonra ise Osmanlıca, Arapça ile birlikte Farsçanın da etkisinde kaldıktan sonra etkisini azaltmıştır

Yeni bir dil öğrenmek için kendisine alternatif arayan çok sayıda kişi, tercihini Osmanlıcadan yana yapmaktadır. Bir dili öğrenmenin en temeli, o dilin harflerini öğrenmektir. Dolayısıyla öncelikle öğrenmeye başlamanızı tavsiye ederiz. Konu ile ilgili içerikler, sizler için özel olarak önermiş olduğumuz osmanlicaogren.com internet sitesinde yer almaktadır.
mı öğrenmek istiyorsunuz? ile büyük ölçüce Osmanlıca öğrenebileceğinizi düşünüyoruz. için bir tık uzağınızda yer alan, osmanlicaogren.com internet sitesine giriş yapabilirsiniz.

Similar threads

Osmanlıca Kelimeler NelerdirOsmanlı Turkcesi hakkında bilgiOsmanlı Turkcesi Tarihi HakkındaOsmanlı Alfabesi Nedir Osmanlı Turkcesi veya Osmanlıca , Osmanlı Devleti doneminde (XIIIXX yuzyıllar arası) kullanılan Arapca ve Farscanın etkisi altında kalmış Turk diline verilen addır1 Alfabe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
TÜRK DİLİNİN TARİHİ GELİŞİMİ Türk dilinin ortaya çıkış tarihi kesin olarak bilinememektedir Türkçenin tanıdık yazılmış metinlerinden önceki dönemleri karanlık dönemolarak kabul edilmektedir Türkçenin yazılı ürünlerle takip edilebilen VII yüzyıldan XIII yüzyıla değin olan dönemine Eski...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
En kolay ve pratik İngilizce nasıl öğrenilir diyorsanız, sizler için püf noktalarını araştırdığımız haberimizin içeriğine göz atabilirsiniz. İngilizce nasıl öğrenilir? İngilizce öğrenmenin püf noktaları nelerdir? İşte, İngilizce dili öğrenimi hakkında merak ettiğiniz ayrıntılı bilgiler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
İngilizce öğrenmek kişiye hem iş yaşamında kolaylık hem de sosyal yaşantısında pek çok avantajlar sağlar. İngilizce gramer ve fonetik olarak Türkçeden hayli farklıdır. Dolayısıyla bu dili öğrenmek zaman ve emek ister. Doğru teknikler ve pratik yöntemler sayesinde öğrenmek mümkün. Akıcı bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
218
Ataturkun eğitim alanındaki inkılapları, Ataturkun kultur alanındaki inkılapları 1Eğitim Alanında Yapılan İnkılaplar a)Tevhidi Tedrisat (Eğitim ve Oğretimin Birleştirilmesi) Kanunu Osmanlı Devletinde Selcuklulardan devralınan geleneksel eğitim sistemiyle, 18yy sonlarından itibaren...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,461Konular
981,110Mesajlar
29,529Kullanıcılar
peaceSon üye
Üst Alt