Osmanlida MSn olsaydi böyle olurdu illaki Harem kişisine titreşim gönderdiniz Harem: buyrun padişahım? Padişah: slm nbr? Harem: iyi padişahım Harem: u? Padişah: bende iyim Padişah: cariyelerimin keyfi nasıl? Harem: keyifteler hamdolsun Padişah: bir iki tane gönderir misin baş cariyem Harem: alt padişahım Durumunuz meşgul olarak ayarlandı Padişah efendimiz konuşmaya katıldı Padişah: son gelenler kimler web kameralarını açsınlar bakıyım Sofia: biz de sizi görebilecek miyiz haşmetbabları yoksa açmam kamerayı Padişah: ne haddine bre uğursuz bu ne cüret Cellat konuşmaya katıldı Sofia konuşmadan ayrıldı Padişah:vezir bak yeni resim gönderiyom kabul et Vezir: padişahım ayıp oluyor fakat göndermeyin artık böyle cariye fotoları Padişah: tavır tırt, kameranı açsana Vezir: Padişah: slm kanka naber vezir : iyidir be hacı nolsun Padişah: yeni cariyeler gelmiş gördün mü taş taş Vezir : hehe Padişah: beni çağırıyolar hareme kib bye öptüm Vezir : bye mucks Padişah: slm nbr tanışalım mı? Maria: kimsin? Padişah: padişah Maria çevrimdışı görünüyor Padişah (ileti: hareme gittim *hemen dönecek) Vezir: devletlum sırplar elçimizin kafasını kesmişler, forward ettiler napalım? Padişah: neymiş o bi gönder bakalım kafakesme gönderildi Padişah: feyk ** bu! Vezir: ney haşmetlum? Padişah: feyk, feyk sahte yani bir daha beni böyle şey için meşgul etme Vezir: hmm ok Constantin konuşmaya katıldı Constantin: yüce padişah sarayda benim cep telefonu kalmış ben burdan çaldırıyorum sen bi bakıver bakalım mesaj neyin gelmiş mi? Padişah: bre dürzü sen kimsin fakat bana emir veriyorsun cons: şeyyy şu jestimi kabul ederseniz bi arkadaşlık simgesi olarak arkadaki plan paylaşılıyor istanbulsince1453bmp gönderildi Padişah: 3310 muydu senin telefon? Padişah: ulaa vezir nası açılıyo bu? Vezir: verin mail adresinizi ve sifrenizi açıyıp efendim Padişah: al bakalım Vezir: (içinden) haha yedi keriz Aşçıbaşı konuşmaya katıldı Padişah: aşçıbaşı akşama hünkâr beğendi yap da beğeneyim Vezir: hehe ilahi padişahım Aşçıbaşı: haha emredersünüz devletlum Padişah: cebren gülmeyin laa hadi ben kaçtım haa bu vesileyle vezir yonjada açıklama yaz laaa bana Seçme Parça