Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Öss için beklenen karar...

Öss için beklenen karar...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
2010 ÖSS Katsayı Uygulaması
Öss katsayı Uygulaması Kalktı

YÖK, 2010 yılından itibaren uygulamaya konulacak iki aşamalı üniversiteye antre sisteminde ''Yerleştirme puanlarının hesaplanmasında ağırlıklı ortaöğretim galibiyet puanlarının 015 katsayısı ile çarpılmasına, adaylardan öğretmen lisesi veya meslek lisesi mezunu olanların kendi alanlarındaki programları tercih etmeleri halinde ağırlıklı ortaöğretim galibiyet puanlarının 006 ek katsayı ile çarpımı sonucunda yer alan değerin puana ekleneceğini'' bildirdi

Seçme Parça *

Similar threads

2010 Öss 2010 Öss Sınavı Nasıl Olacak? 2010 Öss Sınav Sistemi ÖSS bitti, Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve Lisans Atama Sınavı (LYS) geldi YÖK yeni sistemi kabul etti ve detayları açıkladı YÖK, 2010 yılından itibaren uygulamaya konulacak iki aşamalı üniversiteye giriş sisteminde ’...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
ÖSS'de Kat Sayı Uygulaması Kalktı Yüksek Öğretim Kurulu'nun bugün yapılan toplantısında iş liseleri önünde en büyük engel olan katsayı uygulamasını kaldırıldı YÖK, 2010 yılından itibaren uygulamaya konulacak iki aşamalı üniversiteye antre sisteminde ''Atama puanlarının hesaplanmasında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
2019 ygs puan katsayı 2019 Ygs katsayı açıklaması Üniversitelere giriş sınavında kullanılan katsayı artık kalktı YGS ve LYSsınavlarından alınan puanlara ilaveten Ağırlıklı Ortaöğretim Galibiyet Puanları (AOBP) öğrenim gördüğü liseye vs kadar değişmekteydi Yeni uygulama ilebu ortadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
2010 ÖSS Yeni Düzenlemeler YÖK, üniversiteye girişi değiştirdi Yükseköğretime Geçiş Sınavı ’nda başarılı olanlar, açıköğretim ve önlisans programlarına yerleşecek Lisans Yerleştirme Sınavları ’nı kazanan ise örgün lisans programlarında okuyacak YÖK, 2010 ’dan itibaren ÖSS ’nin yerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
2019 öss yeni sistem 2019 ygs lys sistemi Bilindiği gibi 2010 yılında ÖSS kaldırılmıştı ve imtihan 2 kademeli olmuştu 2019 yılında da benzer şekilde YÖK Genel Kurulu, 2010 yılından itibaren yükseköğretime geçişte uygulanacak yeni sınav sistemi konusunda karara vardı Alınan karara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt