Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Öss Nasıl Olacak

Öss Nasıl Olacak

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
2019 Öss Kalkacak mı?

2019 Öss Sistemi Nasıl Olacak?

2019 yılında Öss de yapılacak şansın dönmesi hakkında bütün bir bildiri yapılmadı lakin Başbakan Tayyip Erdoğan,Dersaneleri ve ÖSS sınavını kaldıracağız diye bir duyuru yapmıştı

İşte Başbakan Tayyip Erdoğan'ın konu hakkındaki konuşması;

Üniversite antre sınavlarını da (Yükseköğretime Geçiş SınavıYGS), üniversite hazırlık kurslarını da ortadan kaldırıyoruz Bu dershaneler ya liseye dönecekler veya kapanacaklar Çünkü insanların ellerindeki son imkânları bu alanda kullanmalarını istemiyoruz Ben bazı büyük dershanelerle konuştum Kendileri Biz de bu yola girmeyi düşünüyoruz dediler

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ , öğrencilerin dersaneye gereksinim duymayacakları bir eğitim sistemini hayata devretmek için çalıştıklarını söyledi Bekir Bozdağ Uşak Valiliği'ni ziyaretinde, bugünkü eğitim sisteminde çocuklara oyun ve sosyal faaliyetler için süre kalmadığını belirtti

Kulislerde, üniversiteye giriş sınavının yakın zamanda kalkamayacağı hakkında zihin birliği var En yakın tarih 2019 yılı olarak görülüyor Bu da eğer 4+4+4 sistemine geçilirse olabilir *

858,505Konular
982,977Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt