öss sonrası diyaloglar (kopacaksınız) öss ile ilgili duvar yazıları öss duvar yazıları sonrası yorumlar sınavlarla ilgili nasıl geçti yavrum? * yorum değil yuppi! çocuk kamu yönetimini kazanıcak galiba sınav nasıldı kızım? * kime tarafından sınav? zaten yaşam başlıbaşına bi imtihan deilmidir bey, çocuk ya felsefeyi kazanıcak yada sıyırdı eveet nasıl geçti bakalım? * çörrrrt diye!!! içinde patladı dimi sınav * aynen eşşoğleşşek nasıl geçti bakalım? * allahtan ümit kesilmez tıppımı kazanıcaksın? * fazla iyimsersin imtihan nasıl geçti? * ben size soruyomuyum nasıl geçti, kim geçirdi diye giren meydana çıkan bana size nooluyo hazır çocuum tamam yavrum geçtiii * bak haalaa geçti diyo nasıl geçti çocum? * fazla iyiydi imtihan yerimi anında buldum imtihan solnu fevkaladeydi, sınıftaki kızlar bi içim suydu, gözetmen jenıfır lopez gibiydivs, vs sınav nasıldı evladım * hangi sınav? nasıl geçti sınavın yavrum? * yürrü yavrum yürrü fistanını sürrü ahanda çocuk keçileri kaçırdı * şindide geçtii burdan konyalının birriii nasıl geçti evladım? * süperr anlaşıldı, bu senede sç tın dimi * evet +sınaw nası geçti annecim? eh işte fena sayılmaz +kaç net yaparsın yani? ne bilim anne ben yayaptım çıktım ztn başım ağrıyo +iyi geçmedi annadım benboşa gitti onca emekhüüeeee +sınaw nası geçti oğlum? mehter takımıyla geçti bababöle bir ileri 2 geri +hayal önüme eşşek sıpası10dur girion hala benzer yerdesineşşeolueşşek +sınaw nası geçti güsel kızım? mükemmel geçti annecimhacettepeyi kazanırım büyük ihtimaltıp olmazsa bile gıda uzmanlığı felam olur en sana demedimmi iyi çalış diebak tıpı kazanamıcankomşunun kızı belirlenmiş kazanıcakresil olcaz millete resiiiillll haydakadına hacettepe dioruz o ne dio +oğlum sınawın nası geçti +Baba pok gibi geçti +aferin sana tüm sene yattın durdun zaten hiç ders çalısmadınbu doruu(yumruğuda yedim bu ara) aba ne wuruon bea +haketttin evladım imtihan nasıl geçti? yan tarafta inşaat sus lan eşşek alıcı her sene aynı bahane yeter ulen sana ettiğim masrafla abini evlendirir,ev alır,meslek kurardım ayrıca annene o çok beğendiği arabayı alırdım biraz abarttım galiba ee nasıl geçti sınav bakalım * fena bırak şindi * valla yani fena geçti diyosun öylemi * sç tım diyorum işte daha nediym * ulan eşşek sıpası niye adam gibi çalışmadın lan heeh şöyle yola gel
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.