Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

OSTİM Teknik Üniversitesi 33 Akademik Personel Alıyor

OSTİM Teknik Üniversitesi 33 Akademik Personel Alıyor

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
s-75f2ba4fc4f6cd7e761ff54c70ffae06b62d375a.jpg

OSTİM Teknik Üniversitesi 33 akademik işçi alacağını duyurdu. Akademik işçi alım ilanı Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlandı. İşte OSTİM Teknik Üniversitesi akademik işçi alım müracaat kaideleri ve detayları…

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana nazaran; OSTİM Teknik Üniversitesi Rektörlüğünden “Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile 7100 sayılı Birtakım Kanun Kararında Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Vakıf Yüksek Öğretim Kurumları Yönetmeliği’nin ilgili hususları uyarınca aşağıda nitelikleri belirtilen takımlara tam vakitli öğretim elemanı alınacaktır.Müracaat edecek adayların ilgili Yönetmelik kararlarında belirtilen taban müracaat şartlarını sağlamaları ve aşağıda istenilen evraklar ile birlikte Profesör ve Doçent takımına müracaat edecek Rektörlük İnsan Kaynakları Daire Başkanlığına, Hekim Öğretim Üyesi, Öğretim Vazifelisi ve Araştırma Vazifelisi takımlarına müracaat edecek adayların ilgili Fakülte Dekanlıklarına yahut Yüksekokul Müdürlüğüne şahsen yahut posta yoluyla başvurmaları gerekmektedir.” denildi.

OSTİM Teknik Üniversitesi Akademik İşçi Alım Müracaat Ayrıntıları İçin Tıklayın

858,497Konular
982,553Mesajlar
30,289Kullanıcılar
rogeneSon üye
Üst Alt