Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ÖSYM Sınavlarına Hazırlık YouTube Kanalları

ÖSYM Sınavlarına Hazırlık YouTube Kanalları

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
osym-sinavlarina-hazirlik-youtube-kanallari-1623838625.jpg

Hangi ÖSYM sınavı olursa olsun kimse bu sürecin aday ya da onun ailesi için kolay geçtiğini söyleyemez. Konu anlatımları, sınavlar, testler, rakipler, motivasyon derken işler çığrından çıkabilir. Konunun uzmanları tarafından hazırlanmış videolar sunan bir sınava hazırlık YouTube kanalı bu noktada sınava girecek adaylara yardımcı olabilir. Bir video izledim her şey değişti demeseniz bile böyle bir destek hiç fena olmaz.

ÖSYM sınavlarına hazırlık YouTube kanallarının sayısı son yıllarda epey arttı. Sınava hazırlık kanallarından bazıları konu anlatımı ve soru çözümü yaparken bazıları sınava girecek adayları bilgilendirmeyi ve motive etmeyi hedefliyor. TUS, TYT, KPSS, YDS, TYT, AYT gibi farklı ÖSYM sınavlarına hazırlık sürecinde adaylara destek olabilecek bazı YouTube kanallarını listeledik ve öne çıkan özelliklerinden bahsettik.

5c0d5ba78540a10101bd4f5e04aa668ddcd5e4b3.jpeg

ÖSYM sınavlarına hazırlık YouTube kanalları:

• Benim Hocam
  • Hocalara Geldik
  • Gri Koç
  • Tonguç Kampüs
  • Şifreli Matematik
  • Hüseyin Demirtaş ile İngilizce
  • Kaden Akademi
  • TUSDATA
Uzmanlık alanları hakkında aradığınız her şey: TUSDATA

• Abone sayısı: 31,4 bin abone
  • Hazırladığı sınavlar: TUS
Kısaca TUS olarak geçen Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı konusunda adaylara destek olmayı hedefleyen TUSDATA YouTube kanalının içeriği, TUSDATA eğitim kurumları tarafından hazırlanmaktadır. Adaylara konu anlatımı ve soru çözümü gibi temel eğitim videolarının yanı sıra hangi bölümün tercih edilmesi gerektiği konusunda da rehber videolar sunuyor. TUSDATA YouTube kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

En güncel memur alım ilanları: Kaden Akademi

• Abone sayısı: 91,9 bin abone
  • Hazırladığı sınavlar: KPSS - YKS - DGS - ALES
Kaden Akademi YouTube kanalı için çok yönlü içerik sunuyor diyebiliriz. KPSS, YKS, DGS, ALES gibi her sene milyonlarca kişinin katıldığı sınavlar hakkında detaylı bilgiler veren videoların yanı sıra memur alım ilanları ve bu süreçte yorgun düşen adaylar için motivasyon videoları da paylaşıyor. Kaden Akademi YouTube kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

Yabancı dil sınavları için: Hüseyin Demirtaş ile İngilizce

• Abone sayısı: 222 bin abone
  • Hazırladığı sınavlar: YDS - YÖKDİL
Hüseyin Demirtaş ile İngilizce YouTube kanalı aslında yalnızca bir sınava hazırlık kanalı değil aynı zamanda bir İngilizce eğitim kanalıdır. Ancak ülkemizde yabancı dil bilginizi bir de ÖSYM sınavları ile kanıtlamanız istendiği için kanal, YDS ve YÖKDİL gibi yabancı dil sınavları hakkında soru çözümü ve konu anlatımı gibi farklı türde videolar da yayınlıyor. Hüseyin Demirtaş ile İngilizce YouTube kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

Sayılarla sorunu olanlara: Şifreli Matematik

• Abone sayısı: 261 bin abone
  • Hazırladığı sınavlar: TYT - AYT - KPSS - DGS - ALES - ÖABT
Ülkemizde öğrenciler başta olmak üzere pek çoğumuzun matematik ile oldum olası sorunu vardır ve maalesef her sınavda da karşımıza matematik soruları mutlaka çıkacaktır. Bu nedenle Şifreli Matematik YouTube kanalı yalnızca tek bir sınav odaklı değil, farklı sınavlarda da karşımıza çıkabilecek matematik konularını ve soru çözümlerini anlatan videolar paylaşıyor. Şifreli Matematik YouTube kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir nevi eğitim seferberliği: Tonguç Kampüs

• Abone sayısı: 972 bin abone
  • Hazırladığı sınavlar: YKS - TYT - AYT
Tonguç Kampüs YouTube kanalı, genel bir eğitim seferberliği başlatmış gibi görünüyor. Tonguç kelimesinin yanına farklı bir sınıf ya da sınav yazarsanız ona ait bir kanal bulma olasılığınız yüksek. Tonguç Kampüs ise en yoğun katılımın olduğu YKS sınavına odaklanmış bir kanaldır. Kanalda konu anlatımı, soru çözümü ve sınavda işinize yarayacak ipuçlarının anlatıldığı videolar paylaşılıyor. Tonguç Kampüs YouTube kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

Okulun rehberlik servisi gibi: Gri Koç

• Abone sayısı: 1,2 milyon abone
  • Hazırladığı sınavlar: YKS
Gri Koç YouTube kanalı eğitim vermiyor. Yani bu kanala girip de çözemediğiniz sorular konusunda yardım alamazsınız ama o soruyu çözecek hevesi bir türlü bulamıyorum diyorsanız bu kanalda sizi motive edecek videolar bulabilirsiniz. Gri Koç videoları, okulun rehberlik servisine gitmişsiniz de sınav hakkında bilgi alıyor ve motive oluyormuşsunuz gibi hissettiriyor. Gri Koç YouTube kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

En iddialı ÖSYM sınavlarına hazırlık YouTube kanalı: Hocalara Geldik

• Abone sayısı: 1,31 milyon abone
  • Hazırladığı sınavlar: YKS
Hocalara Geldik YouTube kanalı adından da anlaşılacağı üzere eğitimi eğlenceli hale getirmeyi hedefleyen öğretmenlerin konu anlatım ve soru çözüm videolarının paylaşıldığı bir kanal. Kendilerine Türkiye’nin online okulu diyecek kadar iddialı olan bu ekip, aklınıza gelebilecek her ders ve her konuda detaylı anlatıma sahip videolar paylaşıyorlar. Hocalara Geldik YouTube kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

Aklınıza gelen her konu burada: Benim Hocam

• Abone sayısı: 1,94 milyon abone
  • Hazırladığı sınavlar: YKS - AYT - TYT - KPSS
Benim Hocam YouTube kanalı ekibi, uzun yıllardır bu işi yapan insanlardan oluşuyor. Kanalın da uzun bir geçmişi var. Kanal, adının hakkını veriyor ve gerçekten karşınıza olur olmadık her konuda detaylı anlatımların ve soru çözümlerinin yapıldığı videolar çıkıyor. Sınav içeriği her yıl değiştiği için kanalda daha önce anlatılmış olsa bile her sene konuların yeniden anlatımını yani en güncel halini bulabilirsiniz. Benim Hocam YouTube kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

Farklı ÖSYM sınavlarına hazırlanan adaylara konu anlatımı, soru çözümü ya da motivasyon konusunda destek olacak ÖSYM sınavlarına hazırlık YouTube kanallarını listeledik ve öne çıkan özelliklerinden bahsettik. Listede olmayan sınava hazırlık kanallarını yorumlarda paylaşabilirsiniz.

858,481Konular
981,457Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt