Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ÖSYM Tarihi Duyurdu! 2022 YKS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

ÖSYM Tarihi Duyurdu! 2022 YKS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Türkiye genelinde milyonlarca öğrencinin hayalindeki üniversiteyi kazanmak için çalıştığı Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Yükseköğretim Kurumları İmtihanı (YKS) 18 ve 19 Haziran tarihleri arasında ÖSYM tarafından gerçekleştirildi. ÖSYM YKS soru kitapçıklarını ve karşılıklarını yayınlamasının akabinde kestirimi olarak puanlarını hesaplayan öğrenciler sonuçların resmi olarak yayınlanacağı tarihi araştırmaya başladı. Pekala 2022 YKS sonuçları hangi tarihte açıklanacak?

18-19 Haziran tarihleri ortasında tamamlanan YKS imtihanları bu yıl yaklaşı olarak 3 milyon adayın iştiraki ile gerçekleşti.

Adayların tüm yıl boyunca yaptıkları çalışmaların akabinde katıldıkları YKS imtihanında hayallerindeki üniversiteler için ter döktü. İmtihan sonrasında sonuçların ne vakit açıklanacağı gündeme geldi. ÖSYM tarafından yapılan açıklama ile sonuçların açıklanacağı tarih belirli oldu.

2022 YKS Sonuçları Ne Vakit Açıklanacak?

ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya nazaran bu yıl yapılan YKS imtihanı 20 Temmuz 2022 Çarşamba tarihinde açıklanacak. Sonuçlar açıklandığında adresi üzerinden öğrenilebilir.

Similar threads

18-19 Haziran’da gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları İmtihanı'nın (2022-YKS) sonuçları açıklandı. Tercihler 27 Temmuz-5 Ağustos ortasında yapılacak. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Lideri Prof. Dr. Halis Aygün, 18-19 Haziran'da gerçekleştirdikleri Yükseköğretim Kurumları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
ÖSYM, 2021 Yükseköğretim Kurumları İmtihanı sonuçlarını "sonuc.osym.gov.tr" internet sitesinden açıkladı. Üniversite tercihleri 5-13 Ağustos 2021 tarihleri ortasında yapılacak. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Lideri Prof. Dr. Halis Aygün, 26-27 Haziran'da gerçekleştirdikleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2022 yılında gerçekleştirilecek YKS sınav tarihi merak konusu oldu. Üniversiteye girecek olan öğrencilerin hayatlarında önemli bir sınav olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı yani YKS, ÖSYM tarafından hazırlanan bir sınav. Her yıl milyonlarca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
2022 YKS başvurularının hangi tarihler arasında olacağı binlerce aday tarafından merak ediliyor. YKS başvuruları 11 Şubat itibariyle başladı. ÖSYM’nin sitesinde yayımlanan kılavuzla 2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) ilişkin ayrıntılar da belli oldu. Kılavuzda yer alan bilgilere göre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
2022 YKS başvurularının hangi tarihler arasında olacağı binlerce aday tarafından merak ediliyor. YKS başvuruları 11 Şubat itibariyle başladı. ÖSYM’nin sitesinde yayımlanan kılavuzla 2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) ilişkin ayrıntılar da belli oldu. Kılavuzda yer alan bilgilere göre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
858,477Konular
981,291Mesajlar
29,560Kullanıcılar
xanzalSon üye
Üst Alt