Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

oteleme ile ilgili ornekler verir misiniz?

oteleme ile ilgili ornekler verir misiniz?
0
122

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
oteleme nedir

Oteleme ;Bir nesnenin bir yerden başka bir yere belirli bir doğrultu ve yondeyaptığı kayma hareketine oteleme denir Oteleme hareketi sonunda nesnenin geldiği yer, goruntusudur
Otelemede şeklin duruşu, bicimi ve boyutları aynı kalır
Orneğin şeklimiz 3 birim yukarı, 4 birim sağa kaydırılacak ama yonu değişmeyecek sadece yer değiştirmiş olacak

Similar threads

Oteleme ve susleme nedir? Bir nesnenin bir yerden başka bir yere belirli bir doğrultu ve yonde (sağ, sol, yukarı, aşağı) yaptığı kayma hareketine oteleme denirOtelemede şeklin duruşu, bicimi ve boyutları aynı kalır Orneğin şeklimiz 3 birim yukarı, 4 birim sağa kaydırılacak ama yonu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Dosya kapak susleri Performans Odevi Suslemeleri İlkoğretim 3 Sınıf Matematik Performans Odevi Oruntu ile susleme İlkoğretim Ucuncu sınıf matematik performans odevi ekte verilmiştir BEKLENEN PERFORMANS 1Oruntu oluşturma 2Susleme yapma 3Problem cozme GOREV Bu calışmada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
öteleme nedir Öteleme ;Bir nesnenin bir yerden başka bir yere belirli bir doğrultu ve yöndeyaptığı kayma hareketine öteleme denir Öteleme hareketi sonunda nesnenin geldiği yer, görüntüsüdür Ötelemede şeklin duruşu, biçimi ve boyutları benzer kalır Mesela şeklimiz 3 birim yukarı, 4 birim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Öteleme ve dekor nedir? Bir nesnenin bir yerden başka bir yere açıklanmış bir doğrultu ve yönde (sağ, sol, yukarı, aşağıda) yaptığı kayma hareketine öteleme denirÖtelemede şeklin duruşu, biçimi ve boyutları aynı kalır Örneğin şeklimiz 3 bölüm yukarı, 4 birim sağa kaydırılacak lakin yönü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Dosya kapak süsleri Performans Ödevi Süslemeleri İlköğretim 3 Sınıf Matematik Performans Ödevi Örüntü ile dekor İlköğretim Üçüncü derslik matematik performans ödevi ekte verilmiştir BEKLENEN PERFORMANS 1Örüntü oluşturma 2Süsleme yapma 3Problem çözme DEVIR Bu çalışmada sizden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
240
858,471Konular
981,203Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt