Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Otizm

Otizm
0
191

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Otizm, üç yaşından önce başlayan ve ömür boyu süren, sosyal etkileşime ve iletişime zarar veren, sınırlı ve tekrarlanan davranışlara yol açan beynin gelişimini engelleyen bir rahatsızlıktır Bu belirtiler otizmi, Asperger sendromu gibi daha hafif seyreden otistik spektrum bozukluğundan (OSB) ayırır

Similar threads

Otizm spektrum bozukluğu nedir? Otizm Spektrum Bozukluğu (OSB), sosyal-iletişimsel gelişimde zayıflık, tekrarlayıcı davranışlar ve ilgilerle seyreden, erken çocukluk çağında başlayan bir nörogelişimsel bozukluktur. Son yıllarda yapılan çeşitli çalışmalarda OSB sıklığının %1’in üzerinde olduğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Otistik Cocuklar İcin Vakıf, Otistik Cocuklar İcin Vakıf Kuruldu Otistik cocuğu olan anne ve babalar bir araya gelerek Otizm Vakfını kurdu Otistik cocuk sahibi anne ve babalar, otizmlilere bakım, rehabilitasyon, eğitim ve mesleki eğitim hizmeti verecek ''yaşam merkezini'' hayata...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
otizmli cocuğun eğitimi,otizmli cocuğun eğitimi nasıl olmalıdır Otizmli Cocuğa Nasıl Bir Eğitim Gerekli Vakfın Yonetim Kurulu uyesi Cengizhan Soneren, otizmli cocukları bulunan 42 anne ve babanın katılımıyla kurulan vakfın amacının, otizmli cocuklar icin yaşam merkezi projesini hayata...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Otizm Nedir? Otizm, sosyal ve iletişim becerilerinin oluşmasını etkileyen bir gelişim bozukluğudur Otizm genellikle yaşamın ilk 2 yılında ortaya cıkar Otistik cocuklar genelde oğrenme zorluğu cekerler Otistik cocukların buyuk bir kısmında farklı seviyelerde zeka geriliği gorulse de, zeka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Otizm muhabere, çevre etkileşim ve davranış yerlerini etkileyen nörogelişimsel bir bozukluktur. Otizm tanısı son tanı sınıflama sisteminde Otistik Spektrum Bozuklukları (OSB) olarak isimlendirilmektedir. Bu spektrumun bir ucunda zeka sorunu ve nörolojik illetlerin da eşlik ettiği ağır olgular...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
858,506Konular
983,048Mesajlar
33,111Kullanıcılar
SefaisyouSon üye
Üst Alt