Otizmli Çocuklarla Evde Yapılabilecek Eğitim Çalışmaları otizm, çocuk, eğitim, nasıl olmalıdır, oyun oynaması nasıldır, evde yapılabilecek şeyler hakkında veriOtizmli Çocuklarla Evde Yapılabilecek Eğitim Çalışmaları v, el ve vücut hareketleri hakkında siz melekleri bilgilendirmek istiyorum 1548757743 1548757743 otizmlicocuklarlaevdeyapilabilecekegitimcalismalari5c502af436408otizmlicocuklarlaevdeyapilabilecekegitimcalismalari5c502af436408 otizmlicocuklarlaevdeyapilabilecekegitimcalismalari5c502af436408 Baksanıza ya melek gibi yok mi dünyadan bi haber ne değin da günahsız Acaba öncelikleri, derdi, kederi ne Bizim aksimize ne derdi var acaba canım ya 1 Ucu sivri olmayan küçük kağıt makası ile kesme işlemini çalıştırın, alıştırmalar yaptırın 2 Hamur veya çamur ile çalışın Bir zaman sonra hamur ya da çamurun bir parçası ile iki eli (avuç içi) arasında dairesel yapmasını öğretin Yapabileceği diğer şekillerle çalışmasını sağlayın, kendi dilediği gibi şekiller yapmasına izin verin 3 Gazete kağıt parçalarından avuç içinde top yapmasını ve oynamasını sağlayın 4 Kağıt paçavra vs şeyleri katlamasını öğretin 5 Delikli boncuklan kullanarak onları ipe (pabuç bağı kullanılabilir) dizmesini isteyin Zamanla (yani çocuğunuz boncuklan ipe geçirmesini başardıktan daha sonra) sizin belli bir sırayla dizdiğiniz boncukları benzer sırayla onun da dizmesini isteyin id 6 Kalemle önceleri tesadüfen karalama, sonrada belirtilmiş şekilleri çizebilmesi için alıştırmalar yaptınn Bu şekillerin şu sırayı izlemesine uyarı edin; daire, kare, üçgen