iltasyazilim
FD Üye
Otlu Krep Tarifi İçin Malzemeler
*2 yumurta
*1 su bardağı un
*1 su bardağı süt
*Yarım su bardağı su
*Tuz
*Maydanoz
*Dereotu
*1 ince dal taze soğan
*2 yemek kaşığı kadar rendelenmiş beyaz peynir
Otlu Krep Tarifi Yapılışı Kahvaltıya değişik bir lezzet katti biz çok sevdik
önce krep karışımını hazırlayıp sonra otları ekliyoruz Yumurta ,süt ve suyu karıştırın Yavaşça unu ekleyin Sonrada ince kıyılmış maydanoz, dereotu peyniri ve taze soğanı, tuzu ekleyin Güzelce çırpın ve krep tavasına bir kepçe şeklinde önlü arkalı pişirin Bu tariften 67 tane çıktı İsteyen tavaya çok az yağ koyup da karışımı dökebilir Daha kolay olur Ben ilk sefer az yağ damlatıyorum Diğerlerinde gerek kalmıyor Taze soğanım kalmamıştı ben koyamadım Siz unutmayın Peyniriniz çok tuzluysa tuz eklemeyin Afiyet olsun
*2 yumurta
*1 su bardağı un
*1 su bardağı süt
*Yarım su bardağı su
*Tuz
*Maydanoz
*Dereotu
*1 ince dal taze soğan
*2 yemek kaşığı kadar rendelenmiş beyaz peynir
Otlu Krep Tarifi Yapılışı Kahvaltıya değişik bir lezzet katti biz çok sevdik
önce krep karışımını hazırlayıp sonra otları ekliyoruz Yumurta ,süt ve suyu karıştırın Yavaşça unu ekleyin Sonrada ince kıyılmış maydanoz, dereotu peyniri ve taze soğanı, tuzu ekleyin Güzelce çırpın ve krep tavasına bir kepçe şeklinde önlü arkalı pişirin Bu tariften 67 tane çıktı İsteyen tavaya çok az yağ koyup da karışımı dökebilir Daha kolay olur Ben ilk sefer az yağ damlatıyorum Diğerlerinde gerek kalmıyor Taze soğanım kalmamıştı ben koyamadım Siz unutmayın Peyniriniz çok tuzluysa tuz eklemeyin Afiyet olsun