Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Otme Bulbul - Murat Boz..

Otme Bulbul - Murat Boz..
0
148

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Beklettin bişey demedik
Soylendik duşman edindik
Bu hayat benim hayatım
Onu da sana mı verseydik
Beklettin bişey demedik
Soylendik duşman edindik
Bu hayat benim hayatım
Onu da sana mı verseydik
Olmuşsun oturmuşsun
Bilir gorur arar bulursun
Cok acele etme
Sen bile durursun
Olmuşsun oturmuşsun
Bilir gorur arar bulursun
Cok acele etme
Sen bile durursun
Otme bulbul otme sakın
Kalsın seninde icinde
Gun olur devran doner
Adabınla otur cekil koşene
Otme bulbul otme sakın
Kalsın …

Similar threads

Daha once album tanıtımını Burada! yapmıştık Album cıktıŞimdi de şarkı sozleriyle burdayımimagesmuratbozsanssarkisozleri5adaef1417a09gifEğer bir yanlışlık varsa şimdiden ozur dilerimimagesmuratbozsanssarkisozleri5adaef15201d1png Albumu dinledimOyle super bir album değil ama yine de guzel Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
208
şehit asker mektupları şehit mektupları şehit mektubu Burada adı gecen şahıslar ve yaşanan olaylar tamamıyla gercektir 31 Ekim 2005 tarihinde saat22:00 sularında Şırnak Uludere uzun gecit sisi tepe mevkiinde ulkemizin bolunmez butunluğune yuce milletimizin birlik ve beraberliğine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Mevlana Celaleddini Belhi Rumi Hikayeleri Mevlana Celaleddini Belhi Rumi Eserlerinden secme en guzel hikaye ornekelrini sizler icin sayfamızda sunuyoruz GERCEK AŞK Ey dostlar! Bu hikayeyi dinleyiniz Hakikatte o bizim bu gunku halimizdir Bundan evvelki bir zamanda bir padişah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
246
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,497Konular
982,566Mesajlar
30,312Kullanıcılar
aarassqeSon üye
Üst Alt