Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

otobiyografi örnekleri öğrenci

otobiyografi örnekleri öğrenci
0
306

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
öğrenci otobiyografi örnekleri

Tek çocuktum

60'larda 6'ıncı ayın 16'sında saat 6'yı 56 geçe, 06 trafik kodlu şehirde doğdum Bu 6'lar yaşam boyu peşimi bırakmadı

Can Bartu'dan isim takmışlar; adımı ve tutacağım takımı seçme şansım olmadı

21 Mayıs 1963Ankara'da bir devir günü, stüdyoda babam ve annemleDoğduğumda tüzük kabul edileli birkaç hafta olmuştu ve Menderes'in asılmasına birkaç ay vardı

Anayasayı 10 yaşıma gelmeden budadılar, 30'uma varmadan Menderes'in itibarını iade ettiler
* * *

Haziran 1961 tarihli Cumhuriyet: Bizim evi basan selin haberi manşette Daha göbek bağımın ucu kurumadan evin önünden akan boklu nehir taştığından bütün zıbınlarımı su baskını aldı; çıplak doğdum denilebilir

Annem babam memurdu

Annemin dairesinde, facit hesap makinalarıyla, DMO damgalı daktilolar aralarında büyüdüm Yandaki bina Tuslog'tu Birtakım kızgın gençler üç günde bir gelip bağırır, çağırır, taşlarlardı 68 kuşağıyla orada tanıştım

* * *

Çocuk Yuvası yılları(1964)Usluydum

Sabah bir koltuğun üstüne bırakırlar, akşam gelip oradan alırlardı

Utanılacak dek normaldim Hiçbir oyuncağımı kırmadım, zil çalıp kaçmadım, Ayşegül'lerimi yırtmadım Şimdi onları bir bir oğlum yırtıyor

Pazar'ları Ankara'da banyo günüydü Koca odun parçalarıyla zorlama yanan kazanların kaynar sularında tuğla büyüklüğünde yeşil sabunları kafama yiye yiye yıkandım

Babamdan fiske yemedim, lakin annem feci keseler ve vurdu mu çınlatırdı

Babamla 6 yaşgünümdeLunaparkta alnıma yazısını bırakan kazanın izlerini silmeye çalışıyoruz(16061966)Ulus'ta Santral Bebe'den giyinirdim 5 yaşımda teyzem beyaz puantiyeli kırmızı gömleğimin üstüne maşrapayla su dökünce ilk kez intiharı düşündüm Daha Sonra vazgeçtim

6 yaşımda feci bir trafik kazası geçirdim Bir minibüs taklalar atarak geldi ve içinde bulunduğumuz Citroen'in üstüne çöktü Arabanın motoru dizlerime bindi, kafam ön cama geçti Alnıma çizili yara, alın yazısı değil, kaza kalıntısıdır

* * *

Handan halamla lunaparkta (23091967)Sünnet davetiyemBir yaşgünümde sünnet oldum Sünnet davetiyemin üzerinde baltasıyla bir adam ve kenarda bekleyen kedi figürü vardı Maşallahyazılmış şapka giydim

35 arabalık konvoyla kısa bir Ankara turunun ardındaki Hacı Bayram'a gittik Tören Harita müdürlüğünün bahçesindeydi,
lakin terslik işte, Haziran ortasında yağmur yağdı Neyse oysa top ve saat geldi de hediye, sevindim *

858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt