Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

otobiyografi ornekleri oğrenci

otobiyografi ornekleri oğrenci
0
97

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
oğrenci otobiyografi ornekleri

Tek cocuktum

60'larda 6'ıncı ayın 16'sında saat 6'yı 56 gece, 06 trafik kodlu şehirde doğdum Bu 6'lar hayat boyu peşimi bırakmadı

Can Bartu'dan ad takmışlar; adımı ve tutacağım takımı secme şansım olmadı

21 Mayıs 1963Ankara'da bir ihtilal gunu, studyoda babam ve annemleDoğduğumda anayasa kabul edileli birkac hafta olmuştu ve Menderes'in asılmasına birkac ay vardı

Anayasayı 10 yaşıma gelmeden budadılar, 30'uma varmadan Menderes'in itibarını iade ettiler
* * *

Haziran 1961 tarihli Cumhuriyet: Bizim evi basan selin haberi manşette Daha gobek bağımın ucu kurumadan evin onunden akan boklu dere taştığından butun zıbınlarımı sel aldı; cıplak doğdum denilebilir

Annem babam memurdu

Annemin dairesinde, facit hesap makinalarıyla, DMO damgalı daktilolar arasında buyudum Yandaki bina Tuslog'tu Birtakım kızgın gencler uc gunde bir gelip bağırır, cağırır, taşlarlardı 68 kuşağıyla orada tanıştım

* * *

Kreş yılları(1964)Usluydum

Sabah bir koltuğun uzerine bırakırlar, akşam gelip oradan alırlardı

Utanılacak kadar normaldim Hicbir oyuncağımı kırmadım, zil calıp kacmadım, Ayşegul'lerimi yırtmadım Şimdi onları tek tek oğlum yırtıyor

Pazar'ları Ankara'da banyo gunuydu Koca odun parcalarıyla zor yanan kazanların kaynar sularında tuğla buyukluğunde yeşil sabunları kafama yiye yiye yıkandım

Babamdan fiske yemedim, ama annem feci keseler ve vurdu mu cınlatırdı

Babamla 6 yaşgunumdeLunaparkta alnıma yazısını bırakan kazanın izlerini silmeye calışıyoruz(16061966)Ulus'ta Santral Bebe'den giyinirdim 5 yaşımda teyzem beyaz puantiyeli kırmızı gomleğimin uzerine maşrapayla su dokunce ilk kez intiharı duşundum Sonra vazgectim

6 yaşımda feci bir trafik kazası gecirdim Bir minibus taklalar atarak geldi ve icinde bulunduğumuz Citroen'in ustune coktu Arabanın motoru dizlerime bindi, kafam on cama gecti Alnıma cizili yara, alın yazısı değil, kaza kalıntısıdır

* * *

Handan halamla lunaparkta (23091967)Sunnet davetiyemBir yaşgunumde sunnet oldum Sunnet davetiyemin uzerinde baltasıyla bir adam ve kenarda bekleyen kedi figuru vardı Maşallahyazılı şapka giydim

35 arabalık konvoyla kısa bir Ankara turunun ardından Hacı Bayram'a gittik Toren Harita mudurluğunun bahcesindeydi,
ama aksilik işte, Haziran ortasında yağmur yağdı Neyse ki top ve saat geldi de hediye, sevindim

858,474Konular
981,218Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt