Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Otobüste görüp,peşinden git,şimdide bekle.. olabilitesi ne sizce ?

Otobüste görüp,peşinden git,şimdide bekle.. olabilitesi ne sizce ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar, Bugün Tüyapta fuar vardı Bende kendi evimden annemin evine içten yola çıkmıştım, fuarı görür görmez tüyapta inip bir kaç kitap aldım, emrindeki bir kaç saat gezindikten sonra, neyse fuardan çıkmıştım, ordaki işim bitmişti, durağa değin yürüdüm ve durağa geldiğimde hoş bulduğum biri karşıladı beni, otobüstede beraberdik, onu fazlasıyla beğendim, ücretini uzatırken parayı elinden alıp ben uzatacaktım, nerdeyse böyle bi gaflete düşecektim, halbuki kendiside uzatabilecek mesafedeydi, neyse yer boşaldı o oturdu, yanı başından kıpırdamadım ve yalnızca bakabildim, e daha sonra onun anında arkasındaki koltuk boşaldı, oturdum ve düşünmeye başladım, uzun zamandır ilk kez birini beğeniyordum, ama beğendiğim kimsenin peşinden gitmemiştim, ee si ne mi yaptım ; onun ineceği durağı duymuştum, onun ineceği durak benim durağımdan 15 dakika daha sonra geliyordu, hiçbirşey yapmadan hareketsizce ve heyecanla onun durağına dek gittim, otobüstede konuşulabilirdi lakin, yanlışlıkla toplum içinde hatalı anlaşılabilecek bir davranışta bulunmak istemedim, ardından o otobüsten indi ve bende hemen ayaklanıp ğittim saat 6 7 gibi karanlık bir sokağa içten ilerliyordu ama arkasından pardon diye bağırdım, duymadı, kulaklığından olmalı ee simi yanına değin koşup beni görmesini sağladım ve kulaklığı çıkardı, söyleyeceğim şey şuydu böyle planlamıştım, telefonunun olup olmadığını soracaktım, hemen şimdi telefonumu kaybettiğimi söyledim ve beni arayabilir misin diye sordum ? oda kontörünün olmadığını söyledi, ve planım bozulduğundan dolayı daha ciddi bir tavırla, sahiden ineceğim yerin burası olmadığını lakin onu takip ettiğini tanışmak için burda olduğumu söylediğimde, o sokağın müsait buna müsait olmadığını söyledi, ve en iyisi şöyle yapalım dedi, telefon numaranı verebilirsin o halde dediğimde en iyisi facebook umu vereyim dedi, cebimden çıkardığım eski telefonumu ismini yazması için ona uzattım ve ismini yazmıştı ,nedense kendi ismimi söyleme gereği duymadan kusra bakma iyi akşamlar dedim, ve oda kusura bakmıyorum yalnızca şaşırdım diyerek oradan yavaşça uzaklaştı, göz göze geldi,k fakat nedense fazla net hatırlamıyorum, karanlıktı ve duygusuzca bir hitabe oldu, ordan ayrılma işini geri geri adımlarla yürüyerek yaptım yüzüm hala ona dönüktü her tarafta arkasını dönüp bana baktığında bu acayip yürüyüşümü fark etti, eve 30 dakika sonradan vardım ve yemek yemek su tuvalet yada herhangi bir ihtiyacıma fırsat vermeden facebookta onun ismini arattım bütün 7 tane sonuç çıktı lanet sitede, ata ismide çok olan bi isim değildi oysaki, hepsine arkadaşlık ricası ve mesaj gönderdim, şuan bi 3 4 saat olmuştur heralde, facebook a kesintisiz bakmaktan kendimi alamadığımdan buraya kendimi, yani içimi döktüm, acaba yazacak mı ? yorumlarınız bir psikoloğa sorupta aldığım beni yatıştırıcı cevaplar gibi olsun şuanda acayip hissediyorum, yada diyor bir yanım neden yazsın, tanımadığı biriyim sonuçta offfffff