iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar kız daima arkadaşlarıyla geziyor benden bir yaş ufak ben 11 e o 10a gidiyor bu yıl geldi hem bizim okula keza bizim otobüse (yaklasık 40+40 gidiş geliş) Sevgilisi değil sanırsam Arkadaşlarını faceden ekledim benim oldugumu biliyorlardır olur ya kızın adınıda arkadaşlarının adınıda biliyorum daha okulların kapanmasına 34 ay var ama şimdiden okulun kapanmasıın istiyorum çünkü mektep sonunda herşeyi söylemeyi düşünüyorum kıza seni gördüğümden beri hoşlanıyorum şu bu felan Kızın arkadaşlarından(faceden eklediğim) otobüste okulda falan beni izlerken görüyorum arada Benim size sormak istediğim bu kıza mektep sonu gelmeden açılmalımıyım ? Eğer açılırsam bütün arkadaşlarına rezil olucam büyük olanak birde zaten bizim otobüsteler kafayı yerim heralde bundan korkuyorum o yüzden 3 ay tatil aralarında söylemeyi planlıyorum(indiği yerde inip)
nasıl bi tanışma cümlesi felan kurmalıyım bir destek eli uzatsanız birde daha önce hiç sevgilim olmadı mahcup olmaktan da korkuyorum
Yahut faceden ekleyipmi konuşmalıyım?
nasıl bi tanışma cümlesi felan kurmalıyım bir destek eli uzatsanız birde daha önce hiç sevgilim olmadı mahcup olmaktan da korkuyorum
Yahut faceden ekleyipmi konuşmalıyım?