Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Otp Sorunu Bilgisi Olan yardım etsin lütfen..

Otp Sorunu Bilgisi Olan yardım etsin lütfen..
0
188

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhabalar,

Ben Ruhsuzking Human 4 Gün önce oyuna başladım Otpye Kayıt oldugum numara iptal olmuş ben oyuna giriş yapamamaktayım otpde Telefon numaramı nasıl degiştirebilirim yardım edebilirmisiniz ? Oyuna Suanda Giremiyorm :

Yardımlarınız için Teşekkürler

Similar threads

beyler ben xrife den oyuna giriom tam gircek su hatayi verio CeNgiZ Punkbuster permanent ban issued on this Game Server for player'CeNgiZGLOBAL Punkbuster GUID BAN 2b444e0b diyor ne yapacagımı sasırdım hatta pb v27 ile update ettim yok yene olmadi bi bilen varsa lütfen yardım etsin yavvv...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum lütfen!!!! fiziki destek istiyorum arkadaşlar selamlama,87doğumluyum ve annem babam ayrı 90dan beri babamı görmüyorum,hiç bir şekilde somut ve manevi takviye görmedim nafaka bağlanmış fakat ödememiş,bizimkilerde hiç üzerine düşmemişlerannem de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
 We Are Social ve Hootsuite'in birlikte yayımladığı 2021 raporuna nazaran dünya nüfusunun yüzde 59'u internet kullanıcısı ve bu kullanıcıların (4.20 milyar kişi) yüzde 53'ü sistemli olarak toplumsal medya kullanıyor. Birebir raporun sonuçlarına nazaran Facebook ve YouTube'un akabinde en çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Arkadaşlar dün de oyunu açamadığım hakkında bir konu açmıştımOnu çözdüm, hatta anlatayım kısacaBen defalarca girmeye çalışıp defalarca Programı Kapat hatası aldığım sırada oyunun klasörü içinde Erroradında bir txt dosyası gözüme çarptıAçtım, içinde değişik şeyler ve locAmerican yazıyorduO txt'yi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Aradığınız fakat bulamadığınız konuları Ctrl+F Tuşuna Basıp arayarak bulabilirsiniz Konu başlığına tıklamanız yeterlidir Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Oyun hakkında Efes Online Hakkında Ufak Sorular EFESTE 79 LW Çar SATILIR ACİL MESAJ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt